Cine este Amira Oloșutean, golden buzz la Românii au talent. Are doar 6 ani și l-a impresionat pe Andi Moisescu

Andrei Simion 01.04.2023, 00:09
Cine este Amira Oloșutean, golden buzz la Românii au talent. Are doar 6 ani și l-a impresionat pe Andi Moisescu

Amira Oloșutean, o fetiță de doar 6 ani, a primit un golden buzz la Românii au talent, sezonul 13, după ce l-a impresionat pe juratul Andi Moisescu. Micuța concurentă a demonstrat că, cel puțin în familia ei, așchia nu sare departe de trunchi.

Cine este Amira Oloșutean

Amira Oloșutean, din Cluj-Napoca, a venit la Românii au Talent ca să danseze. Tatăl ei a fost sportiv de performanță, iar în prezent este antrenor de dans. El i-a insuflat fiicei sale pasiunea pentru dans.

„Nu pot să mă opresc din dansat. Când pune acasă muzică, eu nu pot să mă abțin și mă duc și dansez prin cameră, peste tot, fac dezordine. Am început să dansez când tati făcea ore la sală. Tati este profesor de dans.”, a spus micuța concurentă, înainte de a urca pe scenă.

„Amira a venit cu noi la sală de pe la doi ani și ceva și văzând ce predau copiilor, fiind în sală cu noi, a început și ea să se miște, să testeze, să încerce anumite mișcări. După care văzând că trece timpul și își dorește și vrea să facă și insistă și nu se lasă, nu doar o joacă. Lucrurile au devenit mai serioase, am zis, ok, hai să încercăm să vedem ce se întâmplă. Și așa a început și ea pregătirea ca dansatoare.”, a povestit tatăl Amirei.

Cine este Amira Oloșutean, golden buzz la Românii au talent. Are doar 6 ani și l-a impresionat pe Andi Moisescu
Amira Oloșutean și Andi Moisescu

Andi Moisescu, despre motivul pentru care i-a acordat Amirei Oloșutean un golden buzz

Toți cei patru jurați de la Românii au Talent s-au declarat cuceriți de Amira Oloșutean, dar Andi Moisescu a luat și decizia de a-i oferi un golden buzz, astfel încât să o trimită în semifinala concursului.

„Noi cu toții am trecut prin vârsta asta și simțul ritmului și al fiecărui accent dintr-o piesă se dezvoltă puțin mai târziu. Foarte puțini oameni au un asemenea dar. Poate că ăsta e un har deja. Așa ceva e chiar fenomen. Ceea ce am văzut în seara asta e chiar un fenomen.”, a spus Andi Moisescu, înainte de a apăsa golden buzz-ul.

„Există o poveste cu cineva care se pierde într-un labirint și găsește un fir și urmărește firul până la ieșire. Așa suntem noi oamenii. Unii nu găsesc niciodată firul, unii găsesc mai târziu, unii găsesc după ce încearcă cu alte fire care sunt tăiate la jumate. Tu ai un mare noroc că ai găsit firul ăsta, să nu îi dai drumul pentru că o să găsești niște comori extraordinare pe firul ăsta. Eu așa cred! Bravo!”, a spus, la rândul lui, Dragoș Bucur.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe