Cine este actrița celebră cu care prințul Harry s-a iubit înainte de Meghan Markle. Cei doi au trăit o poveste intensă de dragoste. Foto

Badea Violeta 10.01.2023, 21:17

Prințul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, este tată a doi copii. Acesta formează un cuplu din anul 2016 cu Meghan Markle, iar relația lor este una extrem de mediatizată. De-a lungul timpului, cei doi au demonstrat că atunci când vine vorba de iubire, nu există niciun fel de bariere. Dar oare cu cine a fost cuplat fratele lui William înainte de a o cunoaște pe actriță?

Cu cine s-a iubit Prințul Harry, înainte de Meghan Markle

Cu ceva timp înainte de a o întâlni pe Meghan Markle, actuala sa soție, Prințul Harry s-a iubit cu o actriță și model din Marea Britanie. Este vorba despre Cressida Bonas, în vârstă de 33 de ani.

De curând, partenerul lui Meghan Markle a făcut dezvăluiri legate de despărțirea de aceasta. Totul în noua sa carte de memorii, „Spare”. În cartea care a fost pusă în vânzare marți, 10 ianuarie, ducele de Sussex face lumină asupra relațiilor sale din trecut.

Prințul Harry vorbește despre cum s-a îndrăgostit de Cressida Bonas, precum și despre primul lor sărut „dureros de ciudat” și despre cum despărțirea lor l-a făcut să se simtă „nefericit”.

Citește și Prințul Harry dă cărțile pe față. Interviul eveniment, despre scandalurile care au marcat familia regală, difuzat de Pro TV: „S-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele”!

Printul Harry si Cressida Bonas
Printul Harry si Cressida Bonas

Cine este Cressida Bonas?

Cressida Bonas, model și actriță, în vârstă de 33 de ani, este singurul copil al antreprenorului Jeffrey Bonas și al lui Lady Mary Gaye Curzon. Aceasta s-a născut în Winchester, Hampshire, și a studiat dansul la Universitatea din Leeds între 2008 și 2011.

Fosta iubită a lui Harry a fost model pentru mai multe branduri de modă, printre care Burberry și Mulberry, și a apărut în filme precum „Tulip Fever” și „The Bye Bye Man”.

Cel mai recent rol de actriță a fost cel din drama criminalistică „White House Farm” de la ITV, difuzată în 2020. În ciuda numelui ei de familie, ea nu are nicio legătură cu brandul de modă și articole pentru casă Oliver Bonas.

Cressida este căsătorită cu dezvoltatorul imobiliar Wentworth-Stanley, un londonez de 33 de ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2020 și, după un tratament de fertilizare in vitro, actrița a născut un băiețel în luna noiembrie a anului 2022.

Citește și Cât costă cartea lansată de prințul Harry în România. A urcat pe locul 1 în topul vânzărilor din Marea Britanie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...