Cine e Vlad Ciobanu, copilul care a câștigat 10 mii de euro la Românii au Talent

Madlen Moraru 30.05.2020, 14:30
Cine e Vlad Ciobanu, copilul care a câștigat 10 mii de euro la Românii au Talent

Puștiul de doar 4 anișori a făcut senzație în cadrul aparițiilor sale de la Românii au Talent. În finala Românii au Talent, ce a fost transmisă cu doar o seară în urmă, Vlad Ciobanu a aflat că a devenit câștigătorul unei sume fabuloase de bani. Deși nu a fost vorba despre marele premiu de peste o sută de mii de eură, simpaticul băiețel a fost distins cu un premiu de popularitate.

Cine e Vlad Ciobanu, copilul care a câștigat 1 mii de euro la Românii au Talent

Vlad Ciobanu are doar 4 anișori dar i-a impresionat pe cei din public, alături de jurați, prin talentul său extraordinar de-a recita poezii. Băiețelul știe la această vârstă un număr impresionant de aproape o sută de poezii. De aceea, a fost răsplătit cu premiul de popularitate, alături de suma de 10.000 de euro. În mod neașteptat, după foarte multe săptămâni de preselecții transmise vinerea, cei de la PRO TV au decis totuși să organizeze o finală pentru sezonul 10 din Românii au Talent.

Cine e Vlad Ciobanu, copilul care a câștigat 10 mii de euro la Românii au Talent
Vlad Ciobanu a câștigat premiul de originalitate și 10.000 de euro în cadrul sezonului 10 din Românii au Talent

Însă, deși de pe 22 mai ar fi trebuit să înceapă transmisiunea edițiilor live, acest lucru nu a mai fost posibil din pricina pandemiei cu noul virus. Organizatorii de la PRO TV au găsit o soluție ingenioasă, iar cei din public au putut să își aleagă favoriții dintr-un număr de 22 de concurenți. În acest mod, cel care a adunat cel mai mare număr de voturi de la telespectatori a fost Vlad Ciobanu, băiețelul care s-a ales și cu cei 10.000 de euro. Originar din Chișinău, Republica Moldova, micuțul a învățat prima poezie la doar doi ani și jumătate. De asemenea, la doi ani știa deja și alfabetul, pe când la trei anișori putea să numere până la 100. Abilitățile sale l-au făcut unul dintre favoriții publicului român.

În mod uimitor, puștiul de 4 ani din Republica Moldova a memorat respectivele poezii, cu care i-a impresionat și pe jurați, atunci când tatăl său îi făcea baie i le memora. Fie atunci când petreceau timp împreună, bărbatul îi recita o sumedenie de versuri foarte populare, pe care Vlad Ciobanu le-a reținut. Copilul poate recita zeci de astfel de poezii, pe care le-a memorat aproape întâmplător.

De asemenea, părinții i-au creat micuțului și un canal de YouTube, unde poate fi urmărit de către fani. Până în prezent, are peste un milion de like-uri din partea celor care îi apreciază videoclipurile în mediul online, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe