Cine e Siena Vușcan, ”chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent. ”Un meteorit din cosmos!”

Alexandru Râmnic 03.04.2020, 23:27
Cine e Siena Vușcan, ”chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent. ”Un meteorit din cosmos!”

Siena Vușcan, din Cluj, este fata care i-a fascinat pe toți la ultima ediție a Românii au Talent și a determinat-o pe Andra să nu mai aștepte finalul melodiei și să apese butonul de Golden Buzz.

Siena Vușcan, ”chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent. Andra n-a mai așteptat finalul melodiei

O puștoaică de 10 ani, Siena Vușcan pe numele ei venită tocmai din China, i-a fascinat pe toți la Românii au talent și i-a făcut și pe cei din juriu, dar și pe cei din public să o aplaude în picioare. Încă din culise i-a fermecat pe Pavel Bartoș și pe Smiley după ce i-a învățat să își spună numele în chineză. ”Am stat cinci ani în China, am învățat chineză. Eu am 10 ani. De fapt, sunt din Cluj. Chineza am învățat-o repede, nu ca părinții mei. Mama nu învață chineză pentru că nu are timp, iar tata pentru că e leneș”, și-a început ea povestea cu care a cucerit pe toată lumea.

Apoi, și-a dus personalitatea remarcabilă pentru o puștoaică de 10 ani pe scenă, acolo unde l-a fermecat pe Florin Călinescu prin tupeu pozitiv:  ”Îmi place la Cluj pentru că văd munți. În China văd doar blocuri”. Apoi l-a lăsat cu gura căscată pe acesta după ce i-a spus în chineză că e un om foarte bun și că îi place de el.

Siena Vușcan e văzută drept marea favorită la câștigarea sezonului 10 din Românii au talent
Siena Vușcan e văzută drept marea favorită la câștigarea sezonului 10 din Românii au talent

E născută la San Francisco

”Sunt născută la San Francisco, dar cinci ani am trăit în China. Părinții mei lucrează acolo, sunt profesori universitari. Tata îi învață engleza, mama îi învață să picteze”. Andra și Florin s-au ridicat în picioare după primele acorduri ale cântecului milităresc chinez pe care l-a interpretat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ce final de seară, ce final de ediție! Golden buzz pentru Siena ❤️?

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

Andra a apăsat Golden Buzz încă înainte de finalul melodiei. ”De când a început să cânte m-am gândit că asta e șansa mea să apas butonul. A fost formidabilă”, a spus Andra.  ”Vine un meteorit din cosmos, te pleznește și gata. E genială ca ființă în tot ce face”, a spus, fascinat, Florin Călinescu despre Siena Vușcan, ”chinezoaica” de 10 ani care a primit Golden ABuzz.

”Așa ceva apare doar o dată la o mie de ani”, a fost reacția lui Mihai Petre”Are cele mai mari șanse să câștige anul acesta, este wow!”, a spus și Andi Moisescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandru Râmnic
Sunt absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, 2005. În prezent, sunt coordonator content la Impact.ro. În trecut, am fost redactor, social...