Cine e Jeffrey Greenstein, iubitul Alexandrei Dinu. Cum a fost viața ei după despărțirea de Adi Mutu

Daria Petrescu 20.01.2021, 10:19
Cine e Jeffrey Greenstein, iubitul Alexandrei Dinu. Cum a fost viața ei după despărțirea de Adi Mutu

Alexandra Dinu avea doar 18 ani pe vremea când se iubea cu Adrian Mutu. S-au căsătorit și au împreună un băiat. Din păcate, în cele din urmă aceștia au divorțat, iar de atunci, actrița a fost extrem de discretă cu viața ei personală. De altfel, ea nu a mai fost văzută mult timp la brațul altui bărbat. De ceva timp însă, vedeta se iubește cu Jeffrey Greenstein un producător la Hollywood. El a fost promovat recent drept președinte al companiei Millennium. Iată ce a făcut jurata de la Românii au talent, după ce a părăsit România.

Cine e Jeffrey Greenstein, iubitul Alexandrei Dinu

Jeffrey Greenstein și Alexandra Dinu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi au fost însă, extrem de discreți cu relația lor. Jeffrey Greenstein este un cunoscut  producător la Hollywood.

Acesta s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a peste 50 de filme produse de studio. Filmele au adus încasări de 1,75 miliarde de dolari, inclusiv seria „Eroi de sacrificiu”.

Jeffrey Greenstein  a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida. La începutul anului, atunci când Alexandra Dinu a împlinit 37 de ani, acesta i-a făcut o declarație de dragoste pe contul de socializare. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani și formează un cuplu solid.

„Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată”

„Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri.  Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou. Așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce.

Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște.

Jeffrey Greenstein și Alexandra Dinu sunt împreună de aproape 3 ani

Asta dacă vă lasă să o faceți. La mulți ani, dragostea mea. Tânără de 28 de ani (Alexandra a împlinit 37 n.r.) și cu atât de multe de dăruit lumii.

Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am.

Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a fost mesajul lui Jeffrey pentru superba blondă.

A părăsit România și s-a stabillit în Italia

După divorțul de Adi Mutu, Alexandra a plecat împreună cu fiul ei în Italia, acolo unde și-a continuat cariera de actriță. A dispărut din viața publică și puține lucruri s-au mai știut despre viața ei personală.

Anul trecut, frumoasa actrița s-a întors în România și face parte din noul sezon „Românii au talent”, ce va fi difuzat din februarie la Pro TV.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul.

Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a declarat Alexandra Dinu, înainte de a începe filmările.

Urmăriți Impact.ro și pe