Cine e invitatul care a dat-o pe spate pe Denise Rifai. Prezentatoarea a recunoscut chiar la TV: „Mi-a plăcut tare mult „

Nicu Stan 15.01.2022, 15:59
Cine e invitatul care a dat-o pe spate pe Denise Rifai. Prezentatoarea a recunoscut chiar la TV: „Mi-a plăcut tare mult „

S-a aflat cine este invitatul care a dat-o pe spate pe Denise Rifai. Prezentatoarea a recunoscut chiar la TV că i-a plăcut foarte mult de acesta. Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D are ca invitați personalități din diferite domenii de activitate, care fac dezvăluiri în premieră de-a lungul unui adevărat maraton de întrebări care mai de care.

Denise Rifai, încântată de un invitat de-al său. Cine a impresionat-o la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai a rămas impresionată după emisiunea cu Connect-R și rar spune asta despre invitații săi. De asemenea, Connect-R și-a deschis sufletul în emisiunea de la Kanal D și a vorbit sincer despre copilăria și viața sa de dinainte, dar și după ce a devenit artist cunoscut.

Nu a evitat nicio întrebare a prezentatoarei Denise Rifai și a vorbit deschis despre multe subiecte apărute de-a lungul vremii în presă, pe care le-a lămurit în premieră în fața românilor.

Connect R a rapuns la toate intrebarile Denisei Rifai
Connect R a rapuns la toate intrebarile Denisei Rifai

Denise Rifai l-a lăudat pe Connect-R

La finalul celor 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le-a pus lui Connect-R, prezentatoarea tv a fost impresionată și a ținut să-l laude pe cântăreț, în contextul în care artistul a răspuns sicer tuturor întrebărilor, fără să cunoască dinainte vreuna.

„A fost un interviu foarte frumos, pentru mine cel puțin, și nu mi-e dat să spun de fiecare dată acest lucru. Cei care ne urmăresc văd pe micile ecrane că ați răspuns tuturor celor 40 de întrebări pe care vi le-am adresat și vă mulțumesc pentru asta.

Connect R nu a știut întrebările

Sunteți unul dintre cei care au venit la mine la emisiune fără să încerce măcar să afle o întrebare sau vreo temă de discuție. Este foarte important pentru mine să fac aceste precizări, că a fost o discuție liberă, fără ca dumneavoastră să fiți pregătit în niciun fel”, a spus Denise Rifai, la finalul emisiunii cu Connect-R.

Denise Rifai l-a descoperit pe omul Connect-R

De asemenea, la finalul ediției, Denise Rifai i-a mărturisit cântărețului că și-a dorit mult să-l cunoască pe omul din spatele scenei.

„Îți mulțumesc foarte mult că ai venit la mine, la 40 de întrebări. Mi-am dorit foarte mult să facem această emisiune și te-am rugat să mă lași să te cunoaștem și eu cred că am reușit acest lucru. Un artist fain aș spune. Mi-a plăcut foarte mult mesajul pe care l-ați purtat pe tricou Sunt țigan. Și apropo de ce mi-ați povestit, eu cred că niciodată nu ați fi putut pune pe tricou Eu sunt, dacă înainte de asta nu ați fi mărturisit public și nu v-ați fi asumat.

Connect-R, un artist modelat frumos

Cred că asta e primul lucru spre tot ce este autentic, corect și normal, să ne asumăm etnia, să ne asumăm originea, să fim mândri de noi. Mi-a plăcut tare mult lucrul acesta. Și aș mai spune că sunteți un artist care s-a modelat frumos, un om care s-a modelat frumos, dar care vine așezat pe un filon foarte dur”, a mai spus Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe