Cine e bărbatul misterios din viața Anamariei Prodan. Impresara a spus adevărul despre relație. „Am făcut ordine în viața mea”

Anca Manolica 05.11.2022, 17:48

Viața Anamariei Prodan este un adevărat roller coaster de emoții, mai ales de când ea și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze. Imensul scandal dintre cei doi a fost subiect de primă pagină a tabloidelor în ultimele luni. Acum, când apele par să se mai fi liniștit, se speculează că sexy impresara ar avea o nouă relație. Aceasta a fost surprinsă recent în compania unui bărbat misterios. Despre cine este vorba.

Anamaria Prodan, în compania unui bărbat misterios

După despărțirea de Reghe, despre care spunea că este „soarele ei”, Anamaria Prodan încearcă să își vadă acum de propria viață. Se ocupă îndeaproape de cei trei copii ai săi, dar și de afacerile în fruntea cărora se află. în ciuda tuturor provocărilor cu care se confruntă, Anamaria Prodan încearcă să găsească o soluție pentru a trăi echilibrat.

Recent, au apărut suspiciuni în ceea ce îl privește pe bărbatul misterios alături de care aceasta s-a afișat, iar sexy impresara a ținut să facă lumină în acest caz. Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care a dezvăluit cine este, de fapt, prezența masculină alături de care a fost fotografiată.

Potrivit acestea, este un prieten drag, care administrează un magazin de unde ea își achiziționează bijuterii. De asemenea, a ținut să sublinieze faptul că nu a avut nevoie de un bărbat pentru a clădi tot ceea ce are în prezent.

„Sa facem lumina in cazul “PRODAN ȘI BĂRBAȚII MISTERIOȘI DIN VIAȚA EI “ Domnul din fotografie este un prieten drag și se ocupa de business ul AGS , de unde mi am achiziționat o bijuterie superba ! Dacă țara vrea sa știe cine sta “ la dreapta “ Anamariei Prodan va dau o veste … buna … stau cei 3 copii ai mei de vis pentru care trăiesc muncesc și respir !

Nu am avut nevoie de un bărbat sa mi clădească imperiul pe care l am clădit ! EU FEMEIA ANAMARIA PRODAN AM CLĂDIT CARAMIDA CU CARAMIDA ȘI IMPERIUL FAMILIEI MELE ȘI BARBATII CARE AU AVUT NOROCUL SA STEA PE LANGA MINE ! De ce? Pt ca forța femeii este uriașă !”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele sociale.

Cine e bărbatul misterios din viața Anamariei Prodan
Cine e bărbatul misterios din viața Anamariei Prodan

„Am făcut ordine în viața mea”

„Pt ca femeia da viața și acolo unde femeia pune suflet se nasc imperii. Important este ca cei ce stau pe langa ea sa fie ostași de nădejde nu trădători ! Orice FEMEIE poate arunca gunoaiele care ii taie calea si poate merge demnă mai departe. Așa am făcut eu! Am făcut ordine in viața mea , am dat de o parte gunoaiele , am strâns familia si copiii mai puternic decât am făcut o in trecut si demnă azi pot sa vorbesc in fata dvs si pot sa lupt pt noi femeile !

Imi doresc ca acesti copii minunați ai Romaniei si femeile care le dau viața ,sa crească intr o lume minunata , libera cu principii sănătoase …pt acest lucru am făcut pasul in politica și in APP @aliantapentrupatrieoficial va așteaptă alături de noi sa luptam pt o ROMANIE MINUNATA , DENMA CU PRINCIPII DE VIAȚA SĂNĂTOASE !”, a continuat să scrie fosta parteneră de viață a lui Reghe.

După scandalul imens petrecut în fața vilei sale din Snagov, atunci când s-a ajuns până la bătaie între ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a decis să intre în politică. Aceasta deține acum două funcții politice de vârf în partidul lui Codrin Ștefănescu: este vicepreședintă a Alianței pentru Patrie, dar și președinta Organizației de femei pe țară. Ea dorește să fie vocea femeilor agresate de soți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...