Cine e bărbatul care i-a oferit contracte de sute de mii de euro lui Ruby. Bruneta are mare noroc, e clar!

Badea Violeta 07.02.2022, 18:28

Ruby nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din țara noastră. Frumoasa brunetă a devenit un nume sonor în lumea muzicii și datorită notorietății pe care a câștigat-o de-a lungul timpului a ajuns să prindă foarte multe contracte avantajoase. Iată cine e bărbatul care a ajutat-o pe artistă să câștige sute de mii de euro!

Bărbatul din umbră care o ajută pe Ruby să câștige sute de mii de euro

Ruby este una dintre cele mai talentate și mai frumoase cântărețe din România. Datorită popularității sale, vedeta se bucură de câștiguri fabuloase din contractele de imagine.

Artista are un trup de invidiat și o voce incredibilă, așa că nu este de mirare că face bani foarte frumoși din imaginea sa. Dar care a fost cel mai gras contract câștigat de până acum?

Ei bine, vedeta ar fi dat marea lovitură în plan financiar datorită relației extrem de apropiate pe care o are cu Sorin Constantinescu, supranumit „Șmecherul cazinourilor”.

Mai exact, cântăreața ar fi semnat un contract de imagine cu o societate din lumea jocurilor de noroc, potrivit celor de la Cancan.ro.

În urma acestei înțelegeri, solista s-ar fi ales cu peste 200.000 de euro. Cu toate astea, succesul financiar al lui Ruby nu ar fi venit întâmplător, ci datorită slăbiciunii pe care omul de afaceri ar avea-o pentru fosta finalistă a sezonului 2 Asia Extress.

Ruby, despre marele regret de la Asia Express
Ruby

Cine este Sorin Constantinescu

Sorin Constantinescu, cel supranumit „Șmecherul cazinourilor”, este un bărbat trecut de 50 de ani. Acesta este acționar la site-ul promovat de cunoscuta cântăreață.

Potrivit sursei menționate mai sus, Ruby se bucură de toată aprecierea omului de afaceri și își petrece destul de mult timp în compania acestuia.

Chiar dacă a fost văzută destul de des în compania lui Sorin Constantinescu, relația pe care Ruby o are cu Robert Adrian continuă să fie una frumoasă.

Recent, cei doi s-au mutat împreuna într-un penthouse pe care l-au mobilat cu mult gust, cu ajutorul banilor obținuți la Asia Express. Cu toate astea, Ruby și Robert Adrian nu se gândesc să facă încă pasul cel mare.

„Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim.

Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a spus artista pentru Playtech.ro.

Ea și Robert sunt împreună de șapte ani. Cei doi s-au cunoscut la filmările celebrului videoclip al piesei „Stinge lumina”, în 2012, iubitul lui Ruby jucând rolul bărbatului cuceritor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...