Cine e bărbatul care apare în poze alături de Denise Rifai. Vedeta TV i-a făcut o prezentare aparte

Iancu Andreea, Coteț Alexandru 29.07.2021, 10:30
Cine e bărbatul care apare în poze alături de Denise Rifai. Vedeta TV i-a făcut o prezentare aparte

Denise Rifai este una dintre prezentatoarele din televiziunea autohtonă despre care se cunosc destul de puține detalii. Profesionistă atunci când vine vorba despre cariera sa, frumoasa gazdă a emisiunii „40 de întrebări”, de la Kanal D, nu a fost surprinsă până acum în compania unui bărbat, deși este cunoscut faptul că are un partener de viață. De curând, vedeta TV a postat o imagine în care alături de un bărbat. Puțini știu însă cine e bărbatul care apare în poze alături de Denise Rifai. Prezentatoarea a avut numai cuvinte frumoase la adresa acestuia.

Cine e bărbatul care apare în poze alături de Denise Rifai. Vedeta TV a făcut o mărturisire neașteptată

Prezentatoarea Kanal D, Denise Rifai, a reușit să le dea emoții fanilor săi după ce a postat o imagine în care apare alături de o prezență masculină. Gestul a fost neașteptat mai cu seamă că vedeta TV nu obișnuiește să își expună în general viața personală în mediul online, fiind genul care păstrează în intimitate momentele pe care le trăiește. Cu toate acestea, bărbatul misterios care apare în poze alături de Denise Rifai a ridicat multe semne de întrebare, despre cine e vorba fiind curiozitatea tuturor.

Într-o postare recentă pe contul personal de Instagram, Denise a publicat o imagine cu Sia, despre care vedeta susține că este ”unul dintre cei mai faini oameni” pe care prezentatoarea TV îi cunoaște. Fotografia îi înfățișează pe cei doi zâmbind, în timp ce Denise și-a dezvăluit chipul natural, fără machiaj. Sia, bărbatul lângă care aceasta s-a fotografiat nu este însă partenerul vedetei, așa cum mulți s-au grăbit să se gândească, ci trainer la un club de echitație, cel mai probabil acesta fiind un ajutor de nădejde pentru prezentatoarea care practică acest sport.

El este Sia! Și este unul dintre cei mai faini oameni pe care-i cunosc, a scris Denise Rifai pe Instagram, în descrierea fotografiei.

Cine e bărbatul care apare în poze alături de Denise Rifai
Prezentatoarea TV alături de Sia, trainerul de echitație

Cum se menține în formă vedeta de la Kanal D

Denise Rifai este o prezență extrem de agreabilă, afișând un trup de invidiat. Dincolo de frumusețea nativă a vedetei, prezentatoarea are și un stil de viață sănătos, cunoscând faptul că alimentația este extrem de importantă pentru a arăta bine. Vedeta Kanal D a recunoscut că nu este adepta zahărului și că reușește să se oprească de la acest viciu pe care mulți alții îl au.

Sunt foarte strictă cu dieta mea și cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei și avem un metabolism diferit față de cel al unui bărbat. Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum așa ceva și cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi. Să învățăm să fim echilibrați în alimentație. Spre exemplu, cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte. Nu mănânc prăjituri, niște tone de cacao, poate, din când în când, a mărturisit Denise Rifai pentru OK Magazine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...