Cine câştigă Survivor 2021. Concurentul care a spus tot despre marea finală

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 28.02.2021, 15:50
Cine câştigă Survivor 2021. Concurentul care a spus tot despre marea finală

Cine câştigă Survivor 2021? Concurentul a dat cărțile pe față și a spus tot despre marea finală. Cum ar putea să se încheie competiția din Republica Dominicană.

Concurentul care a spus cine câştigă Survivor 2021

A fost apariția la care puțini s-ar fi așteptat și printre primii care au fost eliminați din competiția ce testează rezistența fizică și psihică a celor care au curajul să accepte provocarea din Republica Dominicană. Costi Ioniță a spus cine câştigă Survivor 2021, în viziunea sa. Fostul concurent a dezvăluit că, din punctul său de vedere, locuri în finală merită Culiță Sterp și Jador, cântăreți ai căror producător muzical este. Evident, nu colaborarea profesională este motivul pentru care îi vede finaliști pe cei doi ci faptul că, spune el, ar fi foarte buni și puternici.

„Survivor este un show surpriză. Culiță și Jador ar trebui să fie în finală. Care va câștiga, nu știu, pentru că ambii sunt foarte buni și puternici”, a spus Costi Ioniță, citat de Fanatik.

Cu toate că a părăsit competiția din primele ediții, Costi Ioniță a dezvăluit că nu are niciun regret cu privire la timpul petrecut în Republica Dominicană.

„Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”, a spus Costi Ioniță, în momentul în care a părăsit Survivor 2021.

Concurenţii Survivor 2021 au ajuns la capătul puterilor
Concurentii Survivor 2021

Pe cine pariază Cătălin Botezatu în finala Survivor 2021

De la masa juraților Bravo, ai stil!, Cătălin Botezatu a făcut o analiză scurtă a concurenților de la Survivor 2021. Cu toate era fan al muzicii ei și înainte de competiție, designerul a mărturisit că a fost impresionat de evoluția Alexandrei Stan, care a dovedit că este o luptătoare în toată puterea cuvântului.

„Față de alte sezoane, nu au intrat cu prea multe „pachețele” la ei, mă refer în special la băieți. Mă așteptam la mai mult.(…) Alexandra Stan a fost pe buzele mele mereu pentru că la ”Bravo, ai stil” îi spuneam mereu Alexandrei Ungureanu, Alexandra Stan. Ceea ce o enerva extrem de tare! Eu sunt fan al muzicii pe care ea o face. Nu mi-am putut închipui că ea poate să fie atât de tenace și să aibă atâta forță. Eu zic că ea a demonstrate că poate să fie și altcineva, nu doar o cântăreață sclifosită, cum îi zic unii, și poate să fie o luptătoare adevărată”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit WOWbiz.

Cătălin Botezatu a spus și cine va câștiga Survivor 2021 în viziunea sa. Se pare că el, ca și Costi Ioniță, pariază pe Jador.

„Jador – Mie nu-mi place neapărat muzica lui. Sunt fan al acestui tip de muzică, dar doar în anumite momente. (…) Jador a fost atât de bătăios, a vrut să demonstreze oamenilor că se poate mai mult, că poate să ajungă cineva, și îl apreciez, pentru că a făcut-o „step by step”, fără să sară treptele, așa cum își doresc să facă mulți. Eu mă așteptam ca el să fie un bun sportive, pentru că l-am văzut cum își umflă mușchii pe la săli și m-ar fi dezamăit dacă nu ar fi adus puncte. Pentru că atunci ar fi fost, așa cum spun eu, o fetiță cu fundiță, care doar își dă aere de bărbat. El este un bărbat adevărat și îmi place ce face acolo, însă uneori bagă așa niște strâmbe, de care mai târziu îi e rușine. Îl văd de exemplu la eliminări, când pune așa capul în jos, rușinos. E pe strategie. Dar eu mi-aș dori ca el să câștige Survivor”, a mai spus Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...