Cine a câștigat Puterea Dragostei sezon 2. Acestea sunt numele învingătorilor

Diana Radu 26.07.2020, 20:08
Cine a câștigat Puterea Dragostei sezon 2. Acestea sunt numele învingătorilor

Emisiunea Puterea Dragostei, sezonul 2 de pe Kanal D se aproprie cu pași repezi de marea finală. Fanii vor afla cine sunt câștigătorii chiar în acest weekend, însă surse din interior au făcut deja marea dezvăluire.

UPDATE.  Livian este câștigătorul sezonului 2 al emisiunii Puterea Dragostei. Tânărul din Cluj a afirmat la final că nu se aștepta deloc la un astfel de deznodământ. El va pleca acasă cu 10.000 de euro, la fel ca și câștigătoarea la feminin. Aceasta este Bianca Comănici.

Cine sunt câștigătorii de la Puterea Dragostei, sezonul 2

Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va câștiga Puterea Dragostei. În acest sens, au încins deja luptele pe rețelele de socializare, acolo unde fiecare își susține cu îndârjire favoriții. Un lucru este clar, Bianca și Bogdan Mocanu, câștigătorii de anul trecut care sunt încă în competiție nu mai nicio șansă să câștige și acest sezon. Și atunci cine să fie norocoșii?

Ei bine, Mary, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că cei care vor pleca acasă cu premiul cel mare pus în joc sunt Ella și Livian, deoarece dețin cele mai multe premii acordate săptămânal. „Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, a spus Mary, fără să stea prea mult pe gânduri, când a venit vorba despre câștigătorii acestui sezon.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri cum că Livian și Ella ar fi mai mult decât prieteni. Livian susține că este pregătit să formeze un cuplu cu Ella, mai ales că și Jador i-a lăsat cale liberă spre inima ei. Acesta vrea să mai aștepte puțin, până la finalul sezonului pentru a nu o răni prea tare pe Bianca.

puterea dragostei, sezonul 2, castigatori
Cine sunt câștigătorii de la Puterea Dragostei, sezonul 2

Pe data de 26 iulie, telespectatorii vor afla deznodământul reality-showului matrimonial care a cucerit milioane de români.

„Pe măsură ce ne apropiem de Marea Finală, emoţiile, tensiunile cresc. Am trecut, alături de concurenţi, printr-o mulţime de stări sufleteşti. M-am ataşat de ei. Am suferit odată cu ei, m-am bucurat atunci când ei au avut motive să fie fericiţi. Am asistat şi la izbucniri ale orgoliilor, la dezamăgiri, pentru că e omeneşte să treci şi prin aşa ceva. Pe 26 iulie vom afla deznodământul, sunt extrem de emoţionată şi eu în aşteptarea Marii Finale”, a declarat Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe