Cine câştigă Asia Express sezonul 4. S-a aflat cine a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro

Iancu Andreea 25.09.2021, 10:09
Cine câştigă Asia Express sezonul 4. S-a aflat cine a pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro

Noul sezon al emisiunii Asia Express a debutat în urmă cu o săptămână, după o așteptare care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Din cauza pandemiei, filmările pentru producția coordonată de Mona Segall au decurs lovindu-se de multe impedimente. Totuși, competiția, care în acest sezon 4 traversează “Drumul Împăraților” prin mai multe țări de pe continentul asiatic, și-a găsit deja echipa câștigătoare. Astfel, s-a aflat cine câștigă Asia Express sezonul 4. Echipa care a ajuns pe primul loc a reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

Cine sunt membrii echipei care câștigă Asia Express sezonul 4

Noul sezon Asia Express este unul atipic celor precedente din multe puncte de vedere. Dincolo de faptul că prezentatoarea emisiunii nu mai este Gina Pistol, ci Irina Fodor, competiția a fost filmată cu dificultate, în plină pandemie. Totul pentru ca publicul și cele nouă echipe de vedete să se bucure de o nouă experiență inedită prin diferite țări din Asia. Chiar dacă telespectatorii au putut să se bucure de numai cinci dintre episoade, emisiunea debutând sâmbătă, 18 septembrie, s-a aflat deja cine câștigă Asia Express în sezonul 4.

“Drumul Împăraților”, al cărui traseu a început din Turcia, continuând cu Georgia, Azerbaijan și Israel, precum și alte destinații încă nedezvăluite, a reunit nouă echipe formate din vedete. Astfel, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei & Zarug, au pornit în cursa pentru premiul de 30.000 de euro. Potrivit cancan.ro, dintre aceste perechi, în finală au ajuns Mihai Petre și Elwira, dar și Cuza și Emi. Totuși, câștigătorii sezonului 4 și fericiții posesori ai marelui premiu ar fi Mihai și Elwira Petre.

Cine câștigă Asia Express sezonul 4
Mihai Petre și soția sa, Elwira, la Asia Express

Primii eliminați din competiția Asia Express

Deloc ușoară, cursa din Asia reușește să facă cu ușurință victime. Încă de la primele misiuni, concurenții resimt oboseala, lipsa hranei și a unei cazări sigure, minutele petrecute la autostop contribuind și ele la dificultatea competiției. Potrivit aceleiași surse, prima echipă care va fi eliminată este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, în vârstă de 68 de ani. Se pare că femeia, care a acceptat această misiune dificilă, nu a făcut față condițiilor grele din competiția și a ajuns destul de repede la eliminare.

O altă echipă care nu a făcut față în competiție este cea formată din Connect-R și Shift. Cei doi prieteni și-ar fi încheiat parcursul în concurs destul de devreme, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă Connect-R. Aceștia au ajuns încă din primele episoade la eliminare. Echipa a reușit chiar să se claseze pe ultimul loc după primele cinci episoade, care s-au încheiat cu prima cursă pentru ultima șansă, în care Connect-R și Shift au fost salvați doar de culoarea talismanului Irinei, pentru a rămâne în competiție.