Cine au fost amanţii Elenei Ceauşescu. Liderul PCR, înşelat fără ruşine de Tovarăşă

Cine au fost amanţii Elenei Ceauşescu. Liderul PCR, înşelat fără ruşine de Tovarăşă

Soții Nicolae și Elena Ceauşescu păreau că au un mariaj trainic, însă lucrurile nu erau atât de roz în relația lor. Apropiații Elenei Ceaușescu știau că acesteia îi plăcea viața în tinerețe, iar de-a lungul timpului se pare că ar fi avut mai multe relații extraconjugale.

Cine au fost amanţii Elenei Ceauşescu

Amanţii Elenei Ceauşescu! Cei care au cunoscut-o pe Tovarăşă au dezvăluit că soția lui Nicolae Ceauşescu a avut mai mulți iubiți, în perioada în care formau cuplul prezidenţial. Toate detaliile intime au ieșit la iveală abia după Revoluție, iar oamenii au putut afla cum era Nicolae Ceauşescu înșelat.

Fosta primă doamnă a ţării ar fi avut o viață amoroasă agitată, având în vedere cine au fost toți amanții Elenei Ceauşescu. Înainte de a se căsători cu dictatorul comunist al României, Elena Ceaușescu s-ar fi iubit cu fratele lui Nicolae, Marin Ceaușescu.

Relația lor nu a rezistat prea mult, pentru că acesta a plecat în armată. Chiar fiica lui Marin Ceaușescu, Mihaela, a dezvăluit toată aventura dintre Elena şi tatăl său în cartea „Nu regret, nu mă jelesc, nu strig“.

„Tanti Lenuţa avea o slăbiciune deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae şi cu care chiar flirtase o scurtă perioadă… Aşa ziceau gurile rele din familie şi îi mai reproşa şi mama la necaz lui tata, dar aşa, mai mult în glumă, luându-l peste picior: De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu’ , ţara de la urgie?!”.

Nicolae Ceauşescu era înșelat fără rușine

Elena Ceaușescu nu s-a potolit nici după ce s-a căsătorit cu Nicolae Ceauşescu. Pe când acesta se afla la închisoare, Elena ar fi avut o aventură cu un soldat neamţ, însă marea ei iubire a fost doctorul Abraham Schechter. Bărbatul a fost timp de 17 ani medicul personal al soților Ceauşescu.

Amanţii Elenei Ceauşescu! După ce Nicolae Ceauşescu a ajuns conducerea Partidului Comunist, medicul Abraham Schechter a ajuns în atenția Securităţii, iar în 1973 s-a stins din viață, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Gurile rele susțin că acesta s-a aruncat de pe spital din cauza problemelor pe care le avea cu soția, aceasta fiind foarte bolnavă.

Cine a fost marea iubire a Elenei Ceaușescu

Desfrâul și lunga listă de amanți ai Elenei Ceaușescu, pe numele de fată Lenuța Petrescu, nu a mai fost subiect tabu.

Nicolae Ceauşescu a fost înșelat și cu Eftimie Iliescu, ilegalist comunist, unchiul lui Ion Iliescu, dar și cu un fizician, Ioan Ursu, coodonatorul programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste. Ioan Ursu era mâna dreaptă a Elenei Ceauşescu

„La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, a povestit fostul aghiotant, Nicolae Stan, într-un interviu.

Elena Ceaușescu a trăit o iubire interzisă și cu generalul Victor Atanasie Stănculescu, unul dintre oamenii de încredere ai lui Ceauşescu şi preferatul Elenei. Bărbatul a negat orice aventură cu soţia dictatorului. Apropiații cuplului prezidenţial au dezvăluit că generalul Victor Atanasie Stănculescu se întâlnea mereu cu Elena Ceaușescu între patru ochi pentru a-i prezenta planurile de cercetare ştiinţifică.

Urmăriți Impact.ro și pe