Cine ar putea fi noul președinte al României, după Klaus Iohannis. Scenariul inedit avansat de Traian Băsescu

Cristian Cojocaru 15.04.2021, 16:51
Cine ar putea fi noul președinte al României, după Klaus Iohannis. Scenariul inedit avansat de Traian Băsescu

Traian Băsescu a dezvăluit cine ar putea fi noul președinte al României, în cadrul unei discuții cu privire la următoarele alegeri prezidențiale. O mare confruntare ar putea avea loc la acea dată între cei care vor să îi ia  locul lui Klaus Iohannis.

Traian Băsescu spune cine ar putea fi noul președinte al României

Fostul lider al statului, Traian Băsescu a vorbit despre următoarele alegeri prezindețiale. Printre persoanele care i-ar putea lua locul actualului președinte, potrivit lui Băsescu, ar fi și Emil Boc. Fostul președinte a fost întrebat cu privire la o eventuală confruntare între europarlamentarul Dacian Cioloș și Diana Șoșoacă în cel de-al doilea tur al alegerilor care vor avea loc în 2024.

Scenariul lansat de către Traian Băsescu a fost unul care a suprins pe toată lumea. Acesta a afirmat că ”în condițiile acestei finale, îl văd președinte pe Emil Boc”. Băsescu a adăugat că Boc nu este un primar oarecare, care are parte de o bună imagine în PNL. Emil Boc este privit de către Traian Băsescu fiind drept un om organizat și logic, care ar putea anticipa și repara lucrurile.

„Emil Boc este în politica mare. Primarul Clujului nu este orice primar. Emil Boc este un om organizat, un logic, un om cu capacitate de a anticipa lucrurile şi este un om care dacă greşeşte, ştie că repare lucrurile, recunoscând că a făcut-o”, a menţionat Traian Băsescu.

Traian Basescu a afirmat ca Emil Boc i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis
Traian Basescu a afirmat ca Emil Boc i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis

Boc este ”unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate”

În ceea ce privește neînțelegerile pe care Emil Boc le-a avut de-a lungul timpului cu Ludovic Orban dar și cu liderii PNL, Băsescu a afirmat că Boc este „unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate”. Datorită acestui motiv, edilul nu poate fi ținut ”deoparte”. În cazul în care ar fi organizate sondaje, Emil Boc ar fi unul dintre cei mai credibili oameni, după cum a mai adăugat fostul președinte al țării.

 „Îl pot ţine deoparte un timp sau până la un moment, dar atunci când românii îşi vor pune problema pe cine vor preşedinte din garnitura de oameni aflaţi la vârf în momentul de faţă, zic că pe primele 10 locuri trebuie să scrie Emil Boc şi pe urmă de la locul 50 să mai cauţi şi pe altcineva.

Dacă veţi încerca să faceţi sondaje, sunt convins că Emil Boc este unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate la nivel naţional. Între timp, mulţi am înţeles dificultăţile crizei. Oamenii ăştia care sunt acum la putere ar trebui să spună bogdaproste şi să-i mulţumească lui Dumnezeu că, spre deosebire de criza din 2009-2010, această criză este o criză în care avem bani. Nu e o criză a băncilor”, a conchis Traian Băsescu.

Urmăriți Impact.ro și pe