Cine ar fi făcut, de fapt, pozele compromițătoare cu Marcel Ciolacu. Varianta uluitoare lansată de PSD

Ana Anitoiu 26.10.2020, 13:07
Cine ar fi făcut, de fapt, pozele compromițătoare cu Marcel Ciolacu. Varianta uluitoare lansată de PSD

Pozele compromițătoare cu Marcel Ciolacu ar fi fost făcute de o cu totul altă persoană față de cea din varianta uluitoare ce a fost lansată de PSD. Un martor a făcut dezvăluiri.

Ce a declarat Marcel Ciolacu, după fotografiile compromițătoare cu el

După ce a fost fotografiat la o masă din interiorul unei pensiuni alături de peste cinci persoane, Marcel Ciolacu, președintele al PSD și al Camerei Deputaților, a făcut o declarație uluitoare.

Mai exact, Marcel Ciolacu, care a primit o amendă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, a declarat că Guvernul Orban folosește Poliția Română în scopuri politice.

“Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine! Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute”, a scris Marcel Ciolacu pe internet.

Cele 11 amenzi aplicate de poliție în acest caz se ridică la 21.000 de lei, a spus Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR.

Poza compromitatoare cu Marcel Ciolacu
Poza compromitatoare cu Marcel Ciolacu

”Au fost surprinși așa cum sunt: că ignoră normele de protecție sanitară. S-a văzut cum respectă regulile. Au avut o conduită iresponsabilă încă de la începutul pandemiei, bagatelizând riscul epidemiei, au pus bețe în roate la orice fel de reglementări, lăsând autoritățile fără pârghiile pentru a lupta împotriva răspândirii”, a reacționat și premierul Ludovic Orban.

Cine ar fi făcut, de fapt, pozele ce l-au compromis pe Marcel Ciolacu

Liderii PSD au lansat ipoteza potrivit căreia ar fi fost vorba despre o capcană organizată de Serviciul de Protecție și Pază împotriva președintelui partidului, Marcel Ciolacu.

Conform unor surse ale Capital, Marcel Ciolacu ar fi fost surprins la o masă alături de 10 persoane într-o pensiune din localitatea Sărata Monteoru. Acolo, președintele PSD ar fi fost fotografiat de un ospătar.

”Inițial întâlnirea a avut loc la una din mesele de pe terasă. Mihai Tudose a venit al treilea sau al patrulea și au stat afară o perioadă și abia după-aia au intrat cu toții înăuntru. Deci, în momentul în care au fost în jur de 10 persoane afară s-au mutat înăuntru, au stat cel puțin o oră, cât am mai stat eu pe terasă.

Șeful locației îi însoțea, inițial la masa de afară și apoi a intrat cu dânșii. După ce și-au dat seama că au fost pozați, au tras draperiile, au încuiat ușa restaurantului, au stins lumini și ne-am simțiti ostilizați”, a spus un martor ocular.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...