Cine a venit la ziua de naștere a lui George Simion de la AUR. Invitaților nu le-a venit să creadă când l-au văzut

Ana Anitoiu 23.09.2021, 12:15
Cine a venit la ziua de naștere a lui George Simion de la AUR. Invitaților nu le-a venit să creadă când l-au văzut

George Simion a dat o petrecere de pomină de ziua lui de naștere, la împlinirea vârstei de 35 de ani, fără ca el sau invitații lui să țină cont de măsurile în vigoare, în contextul pandemiei de coronavirus. Printre cei care s-au prezentat la chef s-a numărat și o persoană la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ce petrecere a organizat George Simion de ziua lui

Fără să țină cont de faptul că pandemia de coronavirus n-a luat sfârșit, copreședintele AUR a dat de ziua lui o petrecere cu peste o sută de oameni printre care s-au numărat colegi de partid, dar și invitați-surpriză.

La petrecerea ce a avut loc în apropierea locuinței din Tunari a lui George Simion, nimeni n-a purtat măști de protecție și n-a respectat vreo distanțare. Unii dintre invitații au petrecut până târziu.

Cine a venit la ziua de nastere a lui George Simion de la AUR. Invitatilor nu le-a venit sa creada cand l-au vazut
George Simion

Invitații lui George Simion au mâncat fripturi de porc la grătar și carne de oaie la proțap. S-au dansat inclusiv hore și sârbe, s-au ascultat cântece patriotice, inclusiv de unire cu Republica Moldova și celebrul ”Imn al Golanilor” din Piața Universității anilor 1990.

La ora 22.30 a fost adus tortul, după ce au fost aprinse torțe, iar invitații i-au cântat ”La mulți ani!” sărbătoritului, iar o oră mai târziu, mulți dintre ei s-au retras. Însă, aproximativ 20 de persoane s-au distrat până spre dimineață, potrivit gandul.ro.

Ce invitat-surpriză a avut George Simion la ziua lui de naștere

În prima parte a evenimentului, George Simion a avut aproximativ 20 de invitați. Însă, pe parcursul petrecerii, numărul lor a crescut la peste o sută. La un moment dat, a apărut și un invitat-surpriză.

Mai exact, Dan Diaconescu a participat la petrecerea lui George Simion. Au mai venit: omul de afaceri Bobby Păunescu, precum și Dan Filimon, fost consilier al primarului Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache. N-au lipsit nici copreședintele AUR, Claudiu Târziu și senatorul AUR Sorin Lavric.

George Simion, acces interzis în Republica Moldova

În ciuda faptului că la petrecerea lui s-a cântat despre unirea cu Republica Moldova, lui George Simion îi este interzis accesul pe teritoriul acestei țări până în anul 2023. În luna martie, a fost oprit la vamă, deși primise o invitație de la parlamentarii moldoveni din Comisia pentru integrare europeană.

George Simion a primit o interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova în perioada în care era activist civic și cerea insistent unirea României cu această țară. Deși a dat curs invitației, crezând că pașaportul său diplomatic va schimba situația, politicianul a fost surprins să afle că nu s-a modificat nimic. Vezi AICI cum a reacționat George Simion!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...