Cine a părăsit Survivor România, luni seară. Eliminare surpriză în rândul concurenților

Ioana Bucur 19.04.2022, 00:13
Cine a părăsit Survivor România, luni seară. Eliminare surpriză în rândul concurenților

Tensiunile au atins cote uriașe în ediția de luni a competiției din Republica Dominicană, odată cu o eliminare surpriză în rândul concurenților. Anunțul făcut de gazda emisiunii de la PRO TV, Daniel Pavel, i-a luat prin surprindere pe cei rămași în concurs. Pentru cine a ajuns la final experiența, cine a părăsit Survivor România 2022.

Eliminare surpriză la Survivor România 2022

Ediția de luni seară a competiției din Republica Dominicană a adus un anunț neașteptat din partea lui Daniel Pavel. Gazda emisiunii a dezvăluit cine urma să părăsească Republica Dominicană.

Decizia nu este una surprinzătoare, fiind vorba despre un concurent care se afla de câteva zile sub supraveghere medicală.

„Am un anunț extrem de important de făcut. În acestă seară, în acest consiliu, unul dintre voi părăsește Survivor România. Acest concurent se află încă de la linia de start a emisiunii. Acest concurent este CRBL”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

CRBL a fost de multe ori subiect de discuție în ambele tabere, iar mulți dintre colegii din fosta echipă a Faimoșilor au susținut că este individualist și că nu știe să lupte în echipă pentru binele comun.

„CRBL, te-ai aflat sub supraveghere medicală și sunt tratament pentru o perioadă de timp. Această recuperare așteptată și dorită de toată lumea, de către tine, în special, au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme.

În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, ați putut vedea, medicul a decis după investigații suplimentare că recuperarea ta CRBL necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția Survivor România le așează asupra concurenților.

Altfel spus, recuperarea ta, CRBL, necesită părăsirea competiției Survivor România din motive medicale”, a încheiat prezentatorul.

Cine a părăsit Survivor România, luni seară. Eliminare surpriză în rândul concurenților
CRBL, la Survivor România

„Wow! Nici nu pot să îmi imaginez că a fost ultimul meu traseu”

CRBL a mărturisit că nu se simte pregătit să plece acasă, că încă își dorește să prindă finala Survivor România 2022, iar gândul că a participat la ultimul său traseu în competiție este greu de acceptat.

„Nu… Așa cum am zis și azi, am început lupta acum mult timp, alături de Faimoși. Am crezut că azi vin să duc lupta Vulturilor alături de ei, că urmează să îmi revin. Corpul meu nu a fost azi pe traseu, degeaba i-am dat comenzi. Nu m-a ascultat, nu mă simt cel mai bine din lume. Nu mă simt pregătit să plec acasă, mi-am dorit mult să mă joc. Îmi doresc în continuare finala, de a mă bucura de toată experiența Survivor.

Wow! Nici nu pot să îmi imaginez că a fost ultimul meu traseu, ultima mea intrare. Acum este ultimul consiliu alături de toți oamenii aceștia. E trist să plec pe motive de sănătate, mai am de demonstrat. Îmi pare rău că nu am apucat să lupt cu TJ pe traseu, ne doream asta. Realizez că nu mi-a adus atât de mult noroc semnul de pe maiou. Am zis că o să fiu un medic pentru echipă, când are nevoie de el. S-a întâmplat, într-un fel. Acum mă trimit acasă, cumva.

Apropo de acasă, astăzi am câștigat cel mai important joc de comunicare personală. O să mă conectez cu tribul de acasă, o să fie altceva. Dar o să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă”, a mărturisit CRBL înainte să părăsească emisiunea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...