Cine a omorât-o, de fapt, pe prințesa Diana. A mărturisit pe patul de moarte, după 23 de ani

Iancu Andreea 12.07.2020, 14:56

Moartea prințesei Diana a fost una care a șocat o lume întreagă. Totuși, mulți au considerat încă de atunci că nu a fost vorba doar despre un simplu accident. Cel care a omorât-o, de fapt, pe prințesa Diana a dezvăluit totul pe patul de moarte.

Cine este vinovat de moartea printesei Diana?

O serie de detalii șocante s-au aflat după ce Prințesa inimilor a decedat în urma unui accident. Se pare că unul dintre agenții M15 a dezvăluit cum s-a întâmplat totul. John Hopkins este cel care s-a aflat în slujba Casei Regale timp îndelungat. Acesta este și cel care a dezvăluit recent, pe patul de moarte, cum a murit prințesa Diana.

Cum bărbatul nu mai are nimic de pierdut, a decis să aducă în prim-plan un detaliu neștiut de atâția ani. Cea care pe 1 iulie ar fi împlinit 59 de ani, a avut destinul curmat în urma unui ordin. Deși era fericită că reușise să divorțeze de prințul Charles, Diana a murit în mod tragic pe 6 septembrie 1996.

Agentul M15 a recunoscut că i s-a ordonat să o ucidă pe Prințesă. Motivul este uluitor. Se pare că job-ul lui Hopkins era să elimine oponenții politici care reprezentau o amenințare pentru securitatea Marii Britanii.

Decesul Prințesei inimilor a adus durere în sufletul multor englezi și nu numai
Decesul Prințesei inimilor a adus durere în sufletul multor englezi și nu numai

Superiorul i-a ordonat să o elimine și pe Prințesa Diana

Se pare că Familia Regală nu își dorea să i se afle secretele, atât de cunoscute de către Diana. Astfel, prințesa Diana, care se afla în mașină cu iubitul său Dody Al-Fayed încercând să scape de paparazzi, a murit într-un accident tragic de mașină. La doar 36 de ani, Diana și Dody Al-Fayed au murit într-un tunel din Paris.

…pentru că știa prea multe secrete ale Familiei Regale. În plus, avea multă ranchiună împotriva lor și ar fi urmat să iasă în public cu o mulțime de dezvăluiri. Șeful meu mi-a spus că ea trebuie să moară – primise ordine direct de la Prințul Philip – și să facem astfel încât să pară un accident. Nu mai omorâsem o femeie până atunci, cu atât mai puțin o prințesă, dar am îndeplinit ordinele. Am făcut-o pentru Regină și pentru țară, a povestit John Hopkins.

Totuși, prințesa nu ar fi murit pe loc din pricina impactului. Diana a făcut stop cardiac în drumul spre spital.

Oh, Doamne! Ce s-a întâmplat?, au fost ultimele cuvinte ale Prințesei inimilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...