Cine a invitat-o pe Emma Răducanu la cină după un meci de la Transylvania Open. Sportiva a acceptat imediat

Beatrice Dumitru 29.10.2021, 08:16
Cine a invitat-o pe Emma Răducanu la cină după un meci de la Transylvania Open. Sportiva a acceptat imediat

Emma Răducanu, noua senzație a tenisului mondial, face furori la Transylvania Open. Sportiva va juca în sferturile de finală ale competiției, după victorie în fața Anei Bogdan, a doua din carieră în circuitul WTA. La interviul de după meci, Emma Răducanu a primit o invitație neașteptată la cină și a răspuns fără ezitare.

Emma Răducanu, surprinsă de invitația primită după meciul cu Ana Bogdan

După ce la finalul primului meci de la Transylvania Open, cu Polona Hercog, a cerut să vorbească în limba română, de data aceasta Emma Răducanu a vrut să vorbească în limba engleză, pe motiv că este obosită și nu se poate concentra. „E mai ușor, sunt puțin obosită”, a spus tenismena.

Cine a invitat-o pe Emma Răducanu la cină după un meci de la Transylvania Open. Sportiva a acceptat imediat
Emma Răducanu, invitată la cină, la Cluj.

Sportiva de origine română a fost protagonista unui alt moment inedit. Emma Răducanu a fost invitată la cină chiar de cea care a intervievat-o, nimeni alta decât tenismena Alexandra Dulgheru. Aceasta a răspuns fără ezitare și a acceptat invitația.

Alexandra Dulgheru: ”Știi cum facem? Luăm masa împreună, ce zici?”.

Emma Răducanu: ”Dacă vrei… Bine”.

Alexandra Dulgheru: ”Eu vreau, tu vrei?”

Emma Răducanu: ”Da!”.

Alexandra Dulgheru: ”It’s a date, then (n.r. Avem o întâlnire, atunci)”.

Unde se află trofeul câștigat de Emmma Răducanu la US Open

Emma Răducanu a dat lovitura în luna septembrie, când a reușit o performanță fără precedent în era Open. A câștigat US Open, turneu de Grand Slam, fără să piardă niciun set, venind din calificări. După meciul cu Ana Bogdan, sportiva a dezvăluit că nu a păstrat trofeul acasă, ci a acceptat să fie expus la sediul Federației de tenis din Marea Britanie, țară pentru care joacă.

„Trofeul este ținut în siguranță la Centrul Național de Tenis de la Londra. Nu-l țin acasă. Oricine vrea să-l vadă, o poate face. Cred că Federația britanică de tenis a făcut foarte multe pentru mine, așa că am vrut să le ofer trofeul în semn de mulțumire. Federația britanică a avut un rol foarte important în dezvoltarea mea în tenis”, a precizat Emma Răducanu.

Emma Răducanu, numărul 28 WTA, continuă cursa la Transylvania Open. Ea o va înfrunta în sferturile de finală pe Marta Kostyuk. Dacă va câștiga meciul cu sportiva din Ucraina, iar Simona Halep o va învinge pe Jaqueline Cristian, cele două se vor duela în semifinale.

”Simona Halep este unul dintre idolii mei, am văzut-o pentru prima oară jucând pe viu, nu am mai trăit această experiență,” a declarat Emma Răducanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...