Cine a fost prima iubire a Ancăi Țurcașiu. “Am suferit mult. Mergeam pe stradă și plângeam”. Mărturisiri copleșitoare

Iancu Andreea 22.07.2020, 19:56

Proaspăt divorțată de soțul său, Cristian, Anca Țurcașiu pare să își reia frâiele vieții. Deși a avut o căsnicie de mai bine de 22 de ani, Anca a suferit mult în urma primei sale iubiri. Se pare că nu fostul său soț a fost marea dragoste a artistei.

Anca Țurcașiu a suferit după prima sa iubire

Artista a dezvăluit o poveste neașteptată despre iubirea sa de la 20 de ani. În timp ce mariajul cu Cristian, cel căruia vedeta i-a dăruit și un copil, s-a încheiat, Anca Țurcașiu rememorează iubirea pe care i-a purtat-o unui alt artist. O perioadă de patru ani de zile, Anca a avut o relație cu Gheorghe Gheorghiu. Artista a povestit despre relația lor într-un interviu pentru revista Tango, în 2014.

În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, Anca și Gheorghe s-au iubit în anii 90, timp de patru ani. Totuși, pe cât de frumoasă, pe atât de plină de suferință a fost relația dintre ei.

Relația mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferență de 16 ani între noi, dar el și acum e un copil mare, și atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, țopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relație mai serioasă, mai academică, nu știu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. A fost altceva, a povestit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu s-au iubit timp de 4 ani
Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu s-au iubit timp de 4 ani

Dragostea intensă, curmată după patru ani

Anca și Gheorghe Gheorghiu erau doi artiști extrem de apreciați de public. Astfel, cei doi susțineau spectacole împreună și chiar cântau împreună. Totuși, iubirea lor a fost caracterizată și de suferință. Artista susține că Gigi Gheorghiu ar fi înșelat-o de multe ori.

Am suferit mult. Mergeam pe stradă și plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiesc. Așa că atunci când am primit invitația să plec în turneu în SUA pentru o lună nu am stat pe gânduri, a dezvăluit Țurcașiu.

După dezamăgirea suferită din pricina lui Gigi, Anca a ajuns în America unde și-a cunoscut și viitorul soț, pe Cristi. Cei doi aveau să se căsătorească în 1998.

Pe de altî parte, Gheorghe Gheorghiu are o altă variantă a despărțirii dintre el și Anca Țurcașiu.

Eu rămân un veşnic romantic. Unde dragoste nu e se poate şi fără. Nici cheltuieli prea mari nu sunt. Degeaba, dacă nu ai bani… Nu ştiu dacă te iubeşte cineva dacă nu ai bani. Crezi că mai iubire sinceră? Eu mă îndrăgostesc în fiecare zi. Anca mi-a fost şi parteneră de scenă. Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Am rămas în relaţii bune cu fostele mele. Anca chiar mi-e tare dragă şi mă bucur că arată extraordinar. Ne-am despărţit pentru că atâta a fost. Nu am înşelat-o, a declarat artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...