Cine a fost marea iubire a lui Cătălin Măruţă înainte de Andra. S-a aflat motivul despărţirii: „Îţi aminteşti, da”

Badea Violeta 06.01.2022, 13:07

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizul românesc. Deși sunt căsătoriți din 2008, artista nu este marea iubire a vedetei de la Pro TV. Înainte de a o cunoaște pe celebra cântăreață, prezentatorul TV s-a iubit cu o altă femeie. Iată de ce s-au despărțit!

De ce s-a despărțit Cătălin Măruță de marea lui iubire

Înainte de a o cunoaște pe Andra, Cătălin Măruță a trăit o mare iubire, dar din păcate totul s-a destrămat. Îndrăgitul prezentator a povestit la „Vorbește lumea” că a avut o relație destul se serioasă în perioada liceului, dar cei doi au decis să se despartă după ce moderatorul a plecat la București.

„O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie.

În liceu am suferit după despărțirea de iubită, eu am plecat la București, ea a rămas în Târgu Jiu. Făceam naveta.

Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge. Sunt despărțiri de care îți amintești.”, a povestit soțul Andrei.

Andra si-a luat copiii si a plecat de acasa. A fost filmata chiar de Maruta
Catalin Maruta si Andra

Cătălin Măruță, despre conflictele în care a fost implicat

De-a lungul anului trecut, Cătălin Măruță a fost implicat în mai multe conflicte cu anumite vedete din showbiz-ul românesc. Toate l-au acuzat pe prezentator că își dorește cu orice preț să facă rating, inclusiv vorbind urât despre ele. Printre artiștii cu care s-a certat se numără Alexandra Stan, Andreea Bălan, Alex Velea, Antonia și nu numai.

„Ai rupt relațiile cu mulți artiști când le-ai pus întrebări incomode.

Ce simpatic ești, Shurubel. Vrei să spui și niște nume? Te salutăm Alexandra Stan, Andreea Bălan…am o listă lungă.”, a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și Shurubel.

Cătălin Măruță, despre relația cu cei doi copii

Cătălin Măruță a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii, David și Eva. Prezentatorul TV a dezăluit că toată familia sa a devenit cunoscută în mediul online și recunoaște că succesul este destul de greu de gestionat.

„Nu au lipsit niciodată 2 săptămâni. Când lipsesc 2-3 zile, îmi dau seama că e casa goală. Nu îi mai simt acolo în casă, nu mă gândesc că pățesc ceva.

Cred că acest lucru îl simt doar cei care sunt părinți. Acum îmi dau seama că 90% din pozele din telefon sunt cu copii.

Eu cred că generația de astăzi s-a născut cu telefonul mobil în mână, existența este dată de această tehnologie. Totul este online. Este aproape imposibil să ai intimitate. Eva este dezinvoltă, David la fel.

Ne facem story-uri, ne filmăm, aceasta este lumea în care trăim. Toată lumea e cu telefonul în mână, înainte când apăreau fotografii de paparazzi, erau poze profesioniste.

Dacă nu postezi despre lucrurile pe care vrei să le înțeleagă lumea, le spun alții și le înțeleg eronat. Eu citesc despre casa mea de câteva zile prin ziare, dar nu e casa mea. Nu există.”, a spus prezentatorul TV.

„Copiii vor să stea cu tine, cu mama, cu tata”

De asemenea, Cătălin Măruță a dezvăluit că el și Andra îi cresc singuri pe cei doi copii și până acum, cei doi părinți au demonstrat că știu cum să gestioneze situația.

„(…) Oamenii din exterior ne zic că avem pe cineva să ne ajute, nu este adevărat. Copiii vor să stea cu tine, cu mama, cu tata.

(…) Avem păreri diferite, dar de puține ori. Suntem de obicei pe aceeași lungime de undă. Dacă vreau eu să par mai supărat, vine Andra și schimbă povestea. Nu e ușor. E foarte greu, fiecare vrea atenție.”, a mai spus Cătălin Măruță.

Amintim că vedeta de la Pro TV și Andra și-au unit destinele în anul 2008. Trei ani mai târziu au devenit părinți pentru prima oară, iar în 2015 s-a născut și fetița lor, Eva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...