Cine a fost fratele mai mare al lui Donald Trump. Povestea tragică a celui care a refuzat afacerile familiei

Iancu Andreea 09.09.2021, 15:27
Cine a fost fratele mai mare al lui Donald Trump. Povestea tragică a celui care a refuzat afacerile familiei

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, are în spate o istorie de familie interesantă. Deși el este cel care a preluat afacerea tatălui său, devenind o figură emblematică în sectorul imobiliarelor, Donald Trump avea un frate. Acesta a sfârșit tragic după ce a refuzat să preia afacerile familiei. Puțini cunosc cine a fost fratele mai mare al lui Donald Trump și pasiunea ascunsă cu care tatăl și fratele său nu au fost de acord.

Trecutul familiei Trump. Cine a fost fratele mai mare al lui Donald Trump și ce vis măreț păstra în suflet

Povestea de viață din spatele lui Donald Trump este una marcată nu doar de succes în planul afacerilor ci și de o tragedie a pierderii unuia dintre membrii familiei sale. Deși fostul președinte al SUA a fost cel care a preluat compania tatălui său, cel care ar fi urmat la conducere trebuie să fie fratele mai mare al lui Donald Trump. Fred Trump Jr. a refuzat însă să preia frâiele afacerii pentru că și-a dorit să își îndeplinească o pasiune care l-a entuziasmat mereu.

Ceea ce considera Donald Trump familie a devenit cu timpul doar o luptă între fratele cel mare, considerat a fi un ratat, și cel glorios, aflat în lumina succesului în afaceri. Înainte de a deveni președinte, viața lui Donald Trump a fost marcată de sfâșitul tragic al lui Fred Trump Jr., la numai 43 de ani. Între cei doi frați au existat dintotdeauna diferențe, accentuate inclusiv de către tatăl acestora. Diviziunea din familia Trump s-a produs în momentul în care Fred a recunoscut că își dorește să devină pilot la compania TWA și și-a dezamăgit tatăl care își dorea ca el să preia conducerea afacerilor.

A existat o mare tensiune nu doar între bătrânul, ci și între el și Donald, a spus una dintre prietenele lui Fred, Annamaria Forcier.

A existat multă tensiune pentru că nu doreau ca el să fie pilot de linie aeriană, potrivit The Washington Post.

Cine a fost fratele mai mare al lui Donald Trump
Familia Trump

Sfârșitul tragic al lui Fred Trump Jr.

Chiar dacă nu și-a găsit un susținător printre membrii familiei sale, Fred Trump Jr. și-a urmat visul și a devenit într-un final pilot. Însă presiunea pe care tatăl și fratele său au pus-o pe umerii lui l-a adus aproape de dependența de alcool. Aceasta din urmă a dus la renunțarea la cariera de pilot în anii 1970. La scurt timp, viața lui Fred se destrăma, la fel ca mariajul său, ajungând să locuiască din nou cu părinții.

Deși Donald Trump a recunoscut că l-a supus unei presiuni mari pe fratele său, politicianul a profitat de această poveste pentru a fi propulsat drept fratele de succes. Respins de toți cei dragi, Fred Trump Jr. s-a stins din viață în 1981, fiind considerat un capitol întunecat pentru familia Trump.

Regret enorm că am pus presiune pe el. Adevărul este că Fred n-ar fi condus niciodată afacerile noastre. Nu îi plăcea asta, nu era făcut pentru asta. Greşeala pe care noi am făcut-o a fost că am crezut că oricui i-ar plăcea asta, că oricine visează să facă astfel de afaceri, Aceasta a fost cea mai mare greșeală… ce iubea cel mai mult era să piloteze avioane, a spus Trump în trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe