Cine a făcut, de fapt, poza în care apar Ludovic Orban și câțiva miniștri cu băutură și țigări și prin ce gafă a ajuns în spațiul public

Alexandru Râmnic 30.05.2020, 00:22
Cine a făcut, de fapt, poza în care apar Ludovic Orban și câțiva miniștri cu băutură și țigări și prin ce gafă a ajuns în spațiul public

Internetul a explodat vineri seara, când a apărut poza cu Ludovic Orban și câțiva miniștri care beau și fumează fără nicio grijă chiar în biroul premierului. Printre întrebările puse este și cine a făcut și dat publicității o astfel de poză. Iată și răspunsul.

Poza cu Ludovic Orban și minștrii care beau și fumează, ajunsă în online din greșeală

Da, este o gafă de proporții felul în care a ajuns în spațiul public poza cu Ludovic Orban și miniștrii care fumează și beau. Românii s-au oripilat mai degrabă decât să se amuze când i-au văzut pe cei pe care îi vedea zilnic la TV explicându-i să respecte regulile cum le încalcă fără nicio greață. Astfel, Ludovic Orban fumează fără nicio grijă în spațiu public închis (biroul de premier), la fel ca și Bogdan Aurescu, ministrul de externe. Culmea, acesta din urmă poartă și mănuși, care să se asorteze probabil cu trabucul.

Măștile zac aruncate pe masă, distanțarea socială e intexistentă, Singura persoană care nu și-a aruncat masca pe masă e Raluca Turcan, dar vicepremierul o poartă sub bărbie, relaxată. Cel responsabil cu frapiera este băutorul de vin al grupului, Lucian Bode, ministrul transporturilor, ceilalți ”funcționând” pe bere, de la Orban până la ultimul care a rămas nenumit din grup, ministrul economiei, Virgil Popescu.

Ionel Dancă, omul care a încurcat grupurile de whatsapp

Cum s-au încurcat grupurile de whatsapp

Și acum, răspunsul la întrebare. Eugen Teodorovici este cel care a distribuit-o, fostul ministru de finanțe obținând-o de la Rodica Nasser, fosta sa colegă de partid în PSD. Iar aceasta a obținut-o direct de la sursă. Care este, în acest caz, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al Guvernului, după cum informează știripesurse. 

Acesta a vrut să o distribuie pe un grup de whatsapp ”prietenos”, al unor membri marcanți ai PNL, însă a încurcat grupurile și a trimis-o în unul în care se afla și Rodica Nasser. De aici, aceasta a ajuns la Eugen Orlando Teodorovici, iar fostul ministrul de finanțe din guvernul Vioricăi Dăncilă nu a scăpat prilejul de a-i face de râs pe Orban și compania.

”Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză. Asta e!”, a fost reacția lui Ludovic Orban când a aflat despre apariția pozei.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandru Râmnic
Sunt absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, 2005. În prezent, sunt coordonator content la Impact.ro. În trecut, am fost redactor, social...