Cine a dat publicității documentele arestării lui Florin Cîțu în SUA. Rareș Bogdan: ”Vă spun cu o lacrimă în ochi”

Nicu Stan 24.09.2021, 07:58
Cine a dat publicității documentele arestării lui Florin Cîțu în SUA. Rareș Bogdan: ”Vă spun cu o lacrimă în ochi”

Rareș Bogdan a spus  cine a dat publicității documente despre arestarea premierului Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani, în SUA, când a fost surprins de polițiști sub influența băuturilor alcoolice. Fostului jurnalist i-a fost foarte greu să spună cine a fost implicat în ponegrirea lui Florin Cîțu.

Rarel Bogdan, dezvăluiri despre persoana care a făcut publice documentele despre arestarea lui Florin Cîțu

Europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut dezvăluiri despre persoanele care au oferit actele necesare presei pentru defăimarea lui Florin Cîțu, respectiv despre aventurile acestuia în SUA, unde a condus beat, a fost prins de polițiști și a făcut și două zile de închisoare.

Astfel, fostul moderator de televiziune, Rareș Bogdan, cu multă părere de rău, a spus că documentele necesare menite a-i strica imaginea lui Florin Cîțu au fost făcute publice de persoane din interiorul Partidului Național Liberal.

Ludovic Orban si Florin Citu candideaza pentru sefia PNL
Ludovic Orban si Florin Citu candideaza pentru sefia PNL

Rareș Bogdan, afectat de ce se întâmplă în PNL

„O spun cu durere şi o spun cu mâhnire şi ştiu că se uită foarte mulţi colegi de-ai mei, membri PNL… N-au fost date de adversarii noştri tradiţionali politici. Acele documente au plecat din interiorul PNL şi o spun cu o lacrimă în ochi. Dacă dădea PSD acele documente, puteam să înţeleg.

Dacă dădea chiar USR, puteam să înţeleg. Ele nu au fost date nici de USR PLUS, nici de AUR, nici de PSD. Au fost date din interiorul PNL. Le spun tuturor membrilor noştri de partid că acele atacuri mârşave împotriva lui Florin Cîțu au fost coordonate şi au pornit din interiorul PNL”, a spus Rareş Bogdan, în emisiunea Sinteza Zilei.

Ce i-a spus Ludovic Orban unui coleg despre candidatura lui Floin Cîțu la șefia PNL

În plus, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a făcut dezvăluiri despre lupta pentru șefia Partidului Național Liberal. Astfel, Rareș Bogdan susține că Ludovic Orban i-ar fi spus lui Robert Sighiartău că va începe ”un război civil”, daca Florin Cîțu va deveni contracandidatul său în cursa pentru președinția PNL:

”În luna martie, actualul președinte al partidului a avut o discuție cu secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, și i-a spus dacă candidează Florin voi declanșa un război civil.

PNL suferă mult din cauza acestor lupte interne

Din păcate, după patru luni de campanie, pot spune că ce părea atunci o declarație la nervi, s-a întâmplat și frumosul festival al democrației s-a transformat într-un adevărat război civil care a adus mult rău Partidului Național Liberal”, a mai spus cu durere Rareș Bogdan.

Urmăriți Impact.ro și pe