Cine a apărut în locul Andreei Esca la PRO TV, după ce s-a spus că știrista ar fi infectată cu COVID-19. Fanii au rămas uimiți

Redacția IMPACT 13.07.2020, 20:04

Mai multe publicații au scris luni că Andreea Esca a fost confirmată cu noul coronavirus. Informația a fost preluată de la cancan.ro, pe surse, deși deocamdată prezentatoarea TV nu a transmis acest lucru, la fel cum nicio sursă medicală nu a confirmat în mod oficial această infectare. Singurul lucru cert este că la începutul acestei săptămâni, Andreea Esca nu a apărut la pupitrul știrilor, așa cum erau obișnuiți telespectatorii.

Cine a apărut luni la știri, în locul Andreei Esca

Potrivit acelorași surse, Andreea Esca ar fi în acest moment internată în spital, fiind confirmată pozitiv cu coronavirus. Prezentatoare TV a contractat virusul după ce a participat, în urmă cu două săptămâni, la un eveniment privat, organizat cu prilejul deschiderii resortului Novum by the Sea.

Buletinul de știri de la ora 19:00 de luni, nu a mai fost prezentat, cum era de așteptat de către Andreea Esca. Cea care i-a luat locul, deocamdată, este colega sa Oana Andoni, cea pe care telespectatorii o urmăresc, în mod normal, în cadrul buletinelor de știri din weekend, de la ora 19:00.

CTP despre posibila infectare a Andreei Esca

„Ar trebui să răspundă organizatorii pentru nerespectarea acestor reguli. Autoritățile să facă o anchetă în legătură cu acest eveniment și să vedem concluziile (…) Dacă se confirmă că este bolnavă Andreea Esca, ea fiind un simbol, dacă se confirmă că este infectată, poate că asta este o lecție. Poate că tot răul spre bine, din punctul de vedere al lămuririi acelor inși, aproape 1.000, aflați în Piața Victoriei, care spuneau că virusul nu există”, a explicat Cristian Tudor Popescu, în cadrul emisiunii LA FIX, moderată de Adriana Nedelea, la Libertatea.

La evenimentul privat din Olimp la care se presupune că s-a infectat Andreea Esca au participat mai multe vedete din România printre care și Alexia Eram, Ioana Grama, Mihaela Borcea, Delia, Adina Buzatu și membri trupei Azur. Nimeni din cei peste 50 de invitați nu a purtat mască și nu a respectat regulile de distanțare socială, după cum s-a putut vedea din videoclipul postat pe YouTube de creatoare de modă Adina Buzatu.

Urmăriți Impact.ro și pe