Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Dacă face asta, e bărbatul care trebuie

Andreea Bisinicu 28.10.2020, 14:37
Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Dacă face asta, e bărbatul care trebuie

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Dacă face asta, e bărbatul care trebuie. Fii foarte atentă la iubitul tău. Bifează toate căsuțele astea? Atunci poți face planuri de nuntă.

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Dacă face asta, e bărbatul care trebuie

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Toată lumea știe cum funcționează dragostea. Fata întâlnește băiatul. Băiatul o cucerește pe fată. Apar fluturii în stomac și se îndrăgostesc. Cei doi formează un cuplu și își fac planuri de viitor. Se mută împreună. Se căsătoresc și au copii. Familia e fericită și tabloul e complet. Nu? Nu așa funcționează? Poate în basme, unde totul e perfect.

În viața reală, însă, relațiile sunt puțin mai complexe și presupun mai mult efort. Însă, odată ce ai găsit persoana potrivită, totul decurge conform viselor tale și vei avea parte de relația pe care o meritați amândoi.

În majoritatea cazurilor, fetele se întreabă dacă partenerul lor din cuplu este persoana alături de care își vor petrece toată viața. Există cinci semne care îți arată că este decis să se căsătorească cu tine. Dacă face asta, e bărbatul care trebuie.

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Prietenii lui au relații serioase

Știi vorba aia „cine se aseamănă se adună”? Ei bine, este cât se poate de reală. Dacă prietenii din anturajul iubitului tău au relații serioase, asta îl va influența pozitiv și pe partenerul tău. Ca să îți faci o idee despre el și dacă veți rămâne împreună, vezi cu cine își petrece timpul.

În principiu, nu ar trebui să ai de ce să te îngrijorezi, dacă iubitul tău este înconjurat de oameni maturi, care sunt implicați în relații longevive și serioase.

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Este extrovertit

Poate ți se va părea că e o glumă, dar persoanele extrovertite sunt cele care se căsătoresc primele. De ce? E simplu, de fapt. Datorită naturii lor deschise și faptului că sunt sociabile, extrovertiții nu refuză ideea de a cunoaște cât mai mulți oameni.

Relațiile de orice natură te ajută să evoluezi, să te maturizezi și să înveți chiar din experiențele altora. Dacă iubitul tău este genul ăsta de bărbat, să nu te mire dacă vine într-o zi cu un buchet de flori, în interiorul căruia va străluci o piatră pe un inel.

Care sunt cele cinci semne care iti arata ca iubitul tau te va cere in casatorie
Care sunt cele cinci semne care iti arata ca iubitul tau te va cere in casatorie

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Faceți amor des

Contactul intim reprezintă o parte importantă a oricărei relații sănătoase. Dacă faceți amor des, e clar că iubitul tău este încă atras fizic de tine. Cu cât îl seduci mai tare, cu atât nu va vrea să se despartă de tine nicio secundă.

Majoritatea bărbaților caută afecțiune în brațele altei femei, atunci când nu mai există pasiune în relația cu partenera de acasă. Dacă încă mai există acțiune în dormitor, șansele să te înșele vor fi mici spre deloc.

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. E apropiat de părinții tăi

Ține minte, niciun bărbat nu își va pierde timpul cu familia unei fete cu care nu vrea să aibă nicio legătură serioasă. Dacă iubitul tău s-a împrietenit cu părinții tăi, e clar că se consideră, deja, parte din familia ta și vrea să fie cu tine pentru totdeauna.

Deși nu este o regulă pentru ca relația să funcționeze, orice fată preferă ca iubitul ei să se înțeleagă bine cu viitorii lui socri. Merge cu tine la nunțile din neam? Vine cu propuneri de a petrece duminicile alături de mama și tatăl tău? Stai liniștită, ai găsit bărbatul potrivit.

Cinci semne că este decis să se căsătorească cu tine. Îi plac copiii

Aici nu cred că mai este cazul de nicio explicație. E adevărat că femeile sunt cele care au instinct matern, dar dacă iubitul tău iubește copiii și recunoaște asta, în public, înseamnă că s-a imaginat și pe el în postura de părinte, într-un viitor destul de apropiat.

Dacă îl vezi jucându-se cu cei mici și îți spune că abia așteaptă să aibă și el proprii copii, să fii fericită. Bucură-te, pentru că ai găsit persoana cu care vei fi fericită pentru tot restul vieții tale.

Urmăriți Impact.ro și pe