Cifra destinului. Care este numărul care îţi poate aduce noroc din plin în viaţă

Badea Violeta 14.06.2022, 13:14
Cifra destinului. Care este numărul care îţi poate aduce noroc din plin în viaţă

În numerologie, cifra destinului reprezintă suma totală a datei de naștere și, prin urmare, este unică pentru fiecare persoană. Aceasta îl face pe individ să conștientizeze caracteristicile cu care a fost înzestrat, capacitățile și aptitudinile sale impresionante care îl conduc spre scopul existenței sale pe pământ. Află care este calea ta în viață!

Cum se calculează cifra destinului

Numerologia este o practică metafizică străveche care studiază relația pe care numerele o au cu personalitatea noastră și cu evenimentele din viață.

Se bazează pe credința că totul vibrează cu energie care poate fi interpretată și urmărește să descrie planul personalității și al vieții tale. Iată cum îți calculez cifra destinului, urmând următorul exemplu.

Să presupunem că Ioana este născută pe data de 11.12.1990. Vom aduna cifrele pe rând: (1+1)+(1+2)+(1+9+9+0). Vom obține: 2+3+1. Având în final: 6. Prin urmare, Ioana are cifra destinului 6. Iată ce presupune acest lucru.

Cum se calculează cifra destinului în numerologie și ce înseamnă fiecare număr
Care este cifra destinului în numerologie și ce semnifica fiecare număr
  • Cifra destinului 1

Cei care au cifra destinului 1 dețin calități de lider. Astfel, acești indivizi sunt extrem de ambițioși și îndrăzneți, au încredere în propriile forțe și autocontrol.

Ei nu sunt egoiști, autoritari și aroganți. Aceste persoane preferă corectitudinea și acționează în consecință. Sunt adevărați lideri și au puterea de a fi asumați atunci când este cazul.

  • Cifra destinului 2

Cei cu cifra destinului 2 urăsc certurile. Acești indivizi ocolesc conflictele cu orice preț. Sunt extrem de pașnici, iubitori, buni, atenți, răbdători și înțelegători. Sunt persoane sensibile și se lasă ușor conduse de emoții.

  • Cifra destinului 3

Persoanele care au cifra destinului 3 excelează în crearea și menținerea relațiilor. Acești indivizi sunt extrem de optimiști, încrezători și sociabili.

Ei îi pot ajuta și pe alții să învețe cum să fie optimiști. De asemenea, aceste persoane pot fi de mare ajutor pentru cei care au moralul la pământ.

  • Cifra destinului 4

Indivizii cu cifra destinului 4 sunt foarte responsabili, având capacități impresionante de a gestiona organizații mari. Sunt persoane extrem de practice și se pricep foarte bine la organizarea de evenimente importante, întâlniri sau chestiuni care vor fi de lungă durată.

  • Cifra destinului 5

Acest număr al destinului este deținut de persoanele cărora le place să aibă parte de schimbări în viața lor. Ei nu tolerează un stil de viață stagnant. Aceste persoane își găsesc împlinirea în a avea libertate.

Adoră călătoriile, aventura și provocările din viață. Totuși, acești indivizi ar trebui să se asigure că nu se grăbesc orbește să facă o schimbare pentru a nu avea parte de regrete.

  • Cifra destinului 6

Aceste persoane se atașează foarte repede de oamenii din jur,  sunt afectuoase și extrem de generoase. Sunt, de asemenea, pregătite să sară oricând în ajutorul cuiva, să-i sprijine pe cei nefericiți și slabi.

  • Cifra destinului 7

Persoanele cu cifra destinului 7 au capacități extraordinare de predare. Au capacitatea de a-i învață lucruri noi pe alții. Le place să împărtășească cu ceilalți ceea ce ei înșiși au învățat.

  • Cifra destinului 8

Indivizii care dețin cifra destinului 8 își doresc respect din partea celorlalți și sunt foarte ambițioși în viața lor. Astfel de persoane își propun să realizeze lucruri mărețe și să obțină un succes remarcabil în viața lor. De cele mai multe ori reușesc acest lucru.

  • Cifra destinului 9

Persoanele care au cifra destinului 9 au o frumusețe aparte atât fizică, cât și sufletească. Sunt extrem de romantice, protective și adoră să-i facă pe alții să zâmbească.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...