Cifra anului 2022 este 6. Ce înseamnă asta pentru zodii. Veştile nu sunt deloc bune

Ioana Bucur 05.01.2022, 08:37
Cifra anului 2022 este 6. Ce înseamnă asta pentru zodii. Veştile nu sunt deloc bune

2021 parcă a zburat pe lângă noi, cu toate obstacolele pe care le-am avut de înfruntat. Acum, în primele zile ale noului an, cei mai mulți speră ca în următoarele luni să avem parte de sănătate, liniște și măcar o mică doză de normalitate. Numerologii au dezvăluit că cifra anului 2022 este 6 și au explicat ce înseamnă asta, de fapt, pentru zodii. Din nefericire, veștile nu sunt deloc bune, toate cele 12 semne ale horoscopului având de trecut prin experiențe dificile, uneori chiar dureroase în perioada ce începe.

Ce înseamnă fapul că cifra anului 2022 este 6

Anul ce tocmai s-a încheiat nu a fost unul simplu. Timpul parcă a ajuns să se măsoare în „valuri”, am pierdut șirul restricțiilor și măsurilor de protecție impuse în contexul pandemiei, relațiile interumane au avut de suferit și parcă am fost înconjurați de boală și suferință. Pentru cei care speră că noul an va fi cu mult diferit, veștile sunt proaste.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit faptul că cifra anului 2022 este 6 și a explicat ce înseamnă asta pentru cele 12 semne ale zodiacului. Sănătatea va fi principala problemă și în acest an, cea mai dificilă perioadă fiind luna februarie.

„Anul acesta ne-am aflat într-un an 5. După 5 vine 6, iar cifrele pare sunt foarte păcătoase pentru sănătate. Fluctuaţiile vor fi în continuare, cu niște vârfuri pe 02.02.2022, 20.02.2022 și 22.02.2022 (..) 5 fiind neprevăzutul, 5 cu 6 nu se înţelege, pentru că 6 este mai mare ca el. Neprevăzutul îl pregătește cineva sub diferite forme: neglijenţa și lipsa de conștiinţă. Noi trăim să prevenim. Prevenţia este primul factor la care noi nu avem acces.”, a explicat numerologul, la Antena 3.

Numărul 6 este dat de suma celor trei cifre de 2 ce intră în alcătuirea anului 2022 și pe care Voropchievici le numește „numere nefaste”, aducătoare de probleme, mai ales în sectorul sănătății.

Cifra anului 2022 este 6. Ce înseamnă asta pentru zodii. Veştile nu sunt deloc bune
Mihai Voropchievici

„Noi nu am învăţat încă să construim pozitiv”

„Libertatea”, „normalitatea” nu vor fi cuvintele ce vor caracteriza noul an. Deși sunt voci care susțin că până la finele anului 2022 pandemia va lua sfârșit, însă nu este totul așa simplu. Numerologul atrage atenția că luna februarie va fi o lună mai grea.

„Sunt foarte mulţi comentatori care nu au un temei. Ar putea fi luna a 11-a, pentru că are doi de unu în ea şi este tot un doi, deci 11.11, 22.22, patru forţe inegalabile. Aici se intră într-un vortex.

Acest vortex, prin gândirea noastră pozitivă şi prin dorinţa noastră de a scăpa de un rău, distruge orice forţa gândului. Noi nu am învăţat încă să construim pozitiv, să gândim pozitiv”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Există și vești bune. Pentru că 6 este și cifra familiei, al interesului pentru cel de lângă tine, energia ni se va concentra pe timpul petrecut cu cei dragi.

„Automat familia fiind această ţară. Guvernanţii ar trebui să fie mama şi tata, care protejeză familia. De ei depinde cum va fi anul 6”, a completat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe