Christina Ich, probleme serioase de sănătate. Vedeta a făcut o greșeală care o poate costa scump. „Trebuie să mă operez”

Andra Daoud 30.06.2022, 16:09

Christina Ich se confruntă cu probleme de sănătate din cauza cărora ar trebui să amâne plecarea în vacanță și care o trimit pe masa de operație. Vedeta a povestit, pe contul personal de Instagram, cu ce probleme se confruntă și ce i-a recomandat medicul să facă. Totul a pornit de la o problemă pe care a tratat-o acasă, ajungând prea târziu la medicul specialist.

Christina Ich are probleme de sănătate

Christina Ich este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din peisajul online românesc. Ea a reușit, de-a lungul timpului, să adune o comunitate impresionantă de fani: peste 830.000 de oameni o urmăresc pe Instagram. Vedeta îi ține la curent cu tot ce face și împărtășește cu urmăritorii ei și bune și rele. Recent, Christina Ich a dezvăluit că are probleme de sănătate și că va fi nevoie să se opereze.

Vedeta a mers la un control la ORL, din cauza unei probleme pe care o are la o ureche. Ea a povestit că s-a tratat „după ureche” și a mers la medic când deja era prea târziu, așa că acum este sub tratament, iar când se va întoarce din vacanță va trebui să facă operație.

„Vin de la doctor, de la ORL. Mi-a zis că speră că nu zbor într-o vacanță. Zic: ‘Ba da, chiar joi’. Zice: ‘N-ar trebui, riscați să vi se spargă timpanul’. Acum sunt pe cortizon, pe antibiotic, nu intru în detalii. Uite-o pe Ich care se tratează acasă și merge în ultimul moment la doctor. Una peste alta, m-am programat la o intervenție. După ce mă întorc din vacanță trebuie să mă opereze.”, a povestit ea.

Christina Ich, probleme serioase de sanatate. Vedeta a facut o greaeala care o poate costa scump. Trebuie sa ma operez
Christina Ich este una dintre cele mai urmarite vedete din mediul online

„Dacă rămân surdă, asta e”

Christina le-a spus celor care o urmăresc, mai în glumă, mai în serios, că nu este dispusă să renunțe la vacanța împreună cu fiul ei și că va zbura cu avionul, în ciuda riscurilor la care se expune.

„Asta e. Nu e asta tragedia, știam, dar am amânat-o. Acum uite cum sufăr cu urechea. I-am spus domnului doctor că eu nu renunț la vacanță, că trebuie să-l duc pe Noah în vacanță, așa că dacă rămân surdă, asta e. Mi-a mai zis doctorul, se uita pe CT-ul meu: ‘Doamnă, dar cum stați așa? Nu știați că e caz de operație?’. Să nu faceți ca mine!”, a conchis Christina Ich.

Christina Ich are un băiețel pe nume Noah împreună cu Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă. Relația celor doi nu este întotdeauna roz, iar influencerița nu s-a ferit să recunoască faptul că există probleme între ei, ca în orice cuplu. Presa tabloidă a scris de multe ori că bărbatul ar fi infidel, iar ea a dat de înțeles că dacă nu ar fi la mijloc copilul, s-ar fi despărțit de mult timp. „Nu că nu m-am înțeles… dacă nu era Noah îmi făceam bagajul și eram plecată în munți!”, a mărturisit ea într-un podcast.

 

Urmăriți Impact.ro și pe