EXCLUSIV

Chestiunea Zilei revine la televizor? Florin Călinescu ar fi semnat cu Prima TV. EXCLUSIV

Iancu Andreea 12.08.2021, 14:25
Chestiunea Zilei revine la televizor? Florin Călinescu ar fi semnat cu Prima TV. EXCLUSIV

Ani buni, Florin Călinescu și emisiunea “Chestiunea zilei” erau omonime. Fostul jurat de la Românii au talent a petrecut o lungă perioadă de timp, seară de seară, la pupitrul show-ului de noapte, care s-a bucurat de mare succes în cadrul postului Pro TV. Acum, după plecarea actorului din trustul care l-a consacrat, emisiunea “Chestiunea Zilei” pare că revine la televizor. Au apărut primele informații conform cărora Florin Călinescu ar fi semnat cu Prima TV pentru acest tip de producție.

Revine sau nu emisiunea “Chestiunea Zilei” la televizor? Florin Călinescu ar fi încheiat o înțelegere cu Prima TV

Numele lui Florin Călinescu este strâns legat de emisiunea “Chestiunea Zilei”, un show de noapte, produs după modelul celui prezentat de Jay Leno în SUA. Prezentatorul s-a făcut remarcat în perioada 1996 – 2000 și ulterior în 2004 cu această producție de televiziune, care își propunea să aducă invitați de marcă și să îmbine dialogurile cu celebrități și elemente de satiră socială. După o pauză de ani buni, acum emisiunea “Chestiunea Zilei” pare că revine la TV. Audiențele show-ului au fost unele impresionante, semn că producția era una de succes, mai cu seamă că pe lista invitaților s-au aflat de-a lungul timpului personalități precum Larry Hagman, Goran Bregovici, Claudia Schiffer, regizorii Franco Zeffirelli și Emir Kusturica dar și politicieni români precum Traian Băsescu sau Emil Constantinescu.

În anul 2014, Călinescu anunța că își dorește să readucă pe micul ecran emisiunea “Chestiunea Zilei”, însă discuțiile nu au ajuns la un consens. Determinarea prezentatorului a reapărut și în 2016, când acesta anunța din nou că are în plan să revină pe micile ecrane cu show-ul de noaptea, însă intențiile sale nu s-au concretizat. Acum, după ce a demisionat de la Pro TV, Florin Călinescu ar putea să reia emisiunea de succes. Conform informațiilor Impact, el ar fi semnat cu Prima TV, unde ar urma să aibă o emisiune de genul celebrei Chestiunea Zilei, producție care l-a și făcut celebru.

Emisiunea Chestiunea Zilei revine la televizor, după ce Florin Călinescu ar fi semnat cu Prima TV
Actorul Florin Călinescu ar putea reveni pe micul ecran în postura de prezentator

Ce spune Florin Călinescu despre planurile din televiziune. “Probabil o să fac și o emisiune, două, trei…”

Vestea că Florin Călinescu nu va mai face parte din juriul de la “Românii au talent” i-a uimit pe fani, care au apreciat întotdeauna prezența și comentariile savuroase ale actorului. Pentru că mulți și-au dorit ca acesta să rămână într-o producție de televiziune, actorul a fost chestionat cu privire la planurile de viitor, după plecarea din Pro TV. Acesta a filmat o intervenție live, pe contul său de Facebook, în care a explicat ce urmează să se întâmple în cariera sa. Deși au apărut zvonuri cu privire la lansarea unei televiziuni proprii, Florin Călinescu a precizat că nu va fi vorba despre o astfel de inițiativă. Cu toate acestea, fostul prezentator a recunoscut că a semnat un contract de consultant, mărturisind că există posibilitatea să lanseze și una sau mai multe emisiuni. 

Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea, a precizat Călinescu într-o intervenție live, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe