Cher, apariție fabuloasă la 76 de ani. Artista pare că întinerește pe zi ce trece. Foto

Badea Violeta 30.09.2022, 13:45

Surpriză uriașă pentru fanii cântăreței Cher! Cu o carieră de peste 50 de ani, solista, pe numele ei real Cherilyn Sarkisian LaPierre, este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântăreţe pop din lume. De curând, aceasta și-a surprins admiratorii cu apariția sa într-o ținută din latex. S-a întâmplat la show-ul Balmain, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Iată cum arată solista la 76 de ani!

Cher, irezistibilă într-o ținută din latex la 76 de ani

Chiar dacă are 76 de ani, Cher se mândrește cu un trup perfect, precum cel al unei puștoaice, fapt pentru care nu a ezitat să urce pe scenă în timpul show-ului Balmain, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Ținutele nonconformiste, care îi pun în valoare silueta perfectă, sunt, fără doar și poate, preferatele celebrei soliste. De-a lungul timpului, aceasta a surprins cu aprițiile sale și nici acum, la 76 de ani, nu a dezamăgit.

Cher a apărut pe scenă în timpul evenimentului de modă de la Paris, purtând un body din latex argintiu, jambiere și cizme negre. Celebra cântăreață s-a alăturat directorului de creație al Balmain, Olivier Rousteing, pentru a defila pe podium pe hit-ul ei „Strong Enough”.

Cei doi au zâmbit celor prezenți, au făcut cu mâna și s-au îmbrățișat în timp ce publicul, printre care se aflau și multe vedete, aplaudau frenetic performanța emblematică. Conform site-ului oficial, au fost prezenţi 10.000 de spectatori.

„M-am distrat cel mai bine pe scenă, m-am simțit grozav”, a scris Cher pe Twitter, la scurt timp după eveniment.

Cher, aparitie senzationala la 76 de ani
Cher, aparitie senzationala la 76 de ani

Trauma prin care a trecut Cher

Viața lui Cher a fost presărată atât cu momente frumoase, cât și cu momente mai puțin plăcute. Este cunoscut faptul că solista și-a pierdut primul soț, despre care declara că a fost marea ei dragoste, într-un accident de schi, iar fiica ei a devenit bărbat. Ei bine, acestea nu au fost singurele momente delicate pe care le-a depășit Cher. La doar 18 ani, cântăreața a pierdut o sarcină.

„Eram singură în casa noastră. Când (Sonny) a venit acasă, plângeam și mă legănam pe podea. Când am ajuns la doctor, urlam de durere.

Nici în lift nu m-am putut opri. Doctorul m-a trimis direct la spital și imediat în sala de operații. Ce mi s-ar fi întâmplat astăzi?”, a scris diva pe contul său de Twitter.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...