Cheloo vrea să plece de la Antena 1. A făcut scandal la emisiunea iUmor, de față cu toată echipa

Anca Manolica 26.11.2022, 12:35
Cheloo vrea să plece de la Antena 1. A făcut scandal la emisiunea iUmor, de față cu toată echipa

O nouă bombă este pe cale să explodeze la iUmor, după plecarea lui Mihai Bendeac. Se pare Antena 1 este pe cale să se despartă și de Cheloo, membrul trupei Paraziții, care ar fi spus că acceptă, fără niciun regret, să fie schimbat de producătorii show-ului. Dezvăluiri inedite din culisele scandalului.

Cheloo amenință că pleacă de la masa juriului iUmor

Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au fost jurații show-ului de umor de la Antena 1 vreme de foarte multe sezoane, astfel că păreau de neînlocuit. Fiecare își avea rolul lui în show și nimeni nu ar fi crezut că unul dintre ei va pleca. Însă inevitabilul s-a produs și a avut loc o schimbare uluitoare în juriu. Mihai Bendeac a fost înlocuit de urgență de comediantul Costel Bojog, după ce acesta ar fi refuzat să mai vină la filmări.

Unii au privit cu scepticism schimbarea, în timp ce alții au primit-o cu brațele deschise. Dar iată că, aparent, apele nu sunt deloc calme în echipa show-ului. Potrivit surselor Cancan, se pare că membrul trupei paraziții, Cheloo, ar fi pornit un scandal imens la Antena 1 și ar fi amenințat că acceptă, fără să stea prea mult pe gânduri, să fie schimbat de producători.

Totul s-ar fi întâmplat în timpul filmărilor pentru finala sezonului cu numărul 13, atunci când unul dintre concurenți l-a scos din minți pe jurat. Teddy Ștefănescu l-ar fi deranjat pe colegul Deliei și al lui Costel Bojog, astfel că acesta s-a enervat la culme.

Cheloo amenință că pleacă de la masa juriului iUmor
Cheloo amenință că pleacă de la masa juriului iUmor

Este pregătit să părăsească iUmor

Potrivit surselor prezente chiar la fața locului, juratul ar fi spus, plin de nervi că îi este scârbă de emisiunea la care ia parte de 13 sezoane.

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesența lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi răbufnit Cheloo, în timpul filmărilor.

De asemenea, potrivit informațiilor, artistul ar fi trântit tableta de vot și, după ce a înjurat, i-a anunțat pe cei din producție că nu îl mai interesează nimic și că, de fapt, el este în vacanță. Scena cu Cheloo în plină acțiune se pare că va fi tăiată, însă, de cei de la montaj.

Citește și: Boala de care suferă Cheloo. Puţini au ştiut de problema de sănătate a juratului iUmor

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...