Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look. Cum arată acum

Andrei Cezar 31.03.2020, 12:34
Chef Florin Dumitrescu, schimbare radicală de look. Cum arată acum

Așa cum spuneam și în articolele anterioare, izolarea la domiciliu ne face pe mulți dintre noi să încercăm lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată. Sau poate că le-am făcut, dar în urmă cu mulți ani. Iar vedetele de la noi nu fac excepție de la această regulă. Spre exemplu, George Burcea, soțul Andreei Bălan s-a ras în cap, acum câteva zile, iar Adelina Pestrițu, s-a vopsit pentru prima dată singură. A venit rândul lui chef Florin Dumiterscu să își facă o schimbare radicală de look. Nu, nu s-a tuns zero, dacă la asta vă gândeați, ci s-a ras pe față.

Schimbare radicală de look a lui chef Florin Dumitrescu

Izolarea, bat-o vina! Din cauza ei ajungem să facem lucruri pe care, poate în mod normal, nu ne-am fi gândit să le facem. Și cum oamenii sunt inventivi, mai ales când sunt constrânși de situații, precum cea de față, imaginația își turează motoarele și dezvoltă în oameni anumite doze de curaj pentru a face lucruri pe care în rutina anterioară nu le-ar fi făcut.

Poate că am putea face un scurt serial, în care episodic să vorbim de vedete de la noi care fac ceva neobișnuit în izolare. Astăzi, în rolul principal, chef Florin Dumitrescu. Este cunoscut drept un fan al părului lung și bărbii cât mai mari. Dar iată că la unul dintre cele două lucruri a renunțat. Și anume la barbă. Iar acest lucru a vrut să-l știe toată lumea. Juratul s-a filmat în timp ce și-a dat-o jos, după care a postat filmulețul pe pagina lui de socializare.

Chef-ul celebru în România a decis să-și radă barba
Chef-ul celebru în România a decis să-și radă barba

Reacția unui fan: ”Ești cu cinci ani mai tânăr”

Mai întâi a folosit un trimmer pentru a îndepărta firele mari de păr de pe față. Apoi a folosit o lamă de ras pentru ca pielea lui să rămână fină ca de bebeluș. De doi ani nu mai mai făcuse acest lucru, așa cum chiar el spune pe pagina lui de socializare.

”De 2 ani nu am mai făcut chestia asta! Oups!”, a scris juratul de la ”Chefi la cuțite”

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia s-au amuzat copios pe seama gestului făcut de chef Dumitrescu.

”Ai întinerit vreo 5 kile ”, i-a scris un  internaut.

”Păi și părul? Hai și părul.”, i-a scris alt fan.

Iar Florin Dumitrescu i-a răspuns:

”Mă omoară șefele. Deja am luat-o de la 2, urmează să mă certe și a 3a”

Filmulețul postat a strâns mii de aprecieri.

Urmăriți Impact.ro și pe