Chef Cătălin Scărlătescu, un ostaș în slujba tigăii, explică cum se fac de fapt ouăle ochiuri

Impact 04.11.2024, 06:40
Chef Cătălin Scărlătescu, un ostaș în slujba tigăii, explică cum se fac de fapt ouăle ochiuri

Chef Scărlătescu a explicat, la celebra emisiune de gătit de la PROTV, că 99% dintre romani fac o greșeală atunci când gătesc ouă ochiuri. O greșeală de natura tehnică. Permiteți să cităm din chef Scărlătescu, fiindcă dacă explicăm cu vorbele noastre de nespecialiști e posibil să ne facem de râs:

„Oameni buni, dacă vreți să faceți ouă ochiuri, prima dată puneți uleiul în tigaie, apoi puneți ouăle, după care puneți tigaia pe foc. Nu puneți ouăle în uleiul încins, pentru că începe să sară, să facă guguloaie! E ceva rău.”

Interesant. Noi mai întâi puneam ouăle, apoi puneam uleiul și la final le puneam și în tigaie. Distrugeam cam un aragaz pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe