Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisire neașteptată, după ce s-a aflat că iubește din nou. I-a luat pe toți prin surprindere. „A apărut și primul meu copilaș”

Ana Anitoiu 05.09.2022, 08:42
Chef Cătălin Scărlătescu, mărturisire neașteptată, după ce s-a aflat că iubește din nou. I-a luat pe toți prin surprindere. „A apărut și primul meu copilaș”

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o mărturisire neașteptată, după ce s-a aflat că iubește din nou. Îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite”, care este într-o relație cu actrița Doina Teodoru, a anunțat că a apărut și „primul lui copilaș” și a spus că vrea să îi dedice acestuia noul sezon al emisiunii culinare de la Antena 1, cel de-al zecelea.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre primul lui „copilaș”

Chef Cătălin Scărlătescu și-a prezentat primul „copilaș” în prima ediție a noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Startul filmărilor l-a prins pe celebrul bucătar pe șantierul restaurantului său din București, pe care îl numește în acest fel.

Cătălin Scărlătescu a spus că este foarte implicat în fiecare detaliu referitor la restaurantul său, nu doar în privința meniului. Celebrul bucătar vrea să știe absolut tot despre „copilașul” lui.

„În sezonul 10, a apărut și primul meu copilaș. Mi-am făcut un restaurant. Trebuie să știu eu unde sunt țevile, unde sunt băgate firele, pe unde tragem lumina, pe unde scoatem lumina (…). Așa începe epopeea.”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, la premiera sezonului 10 „Chefi la cuțite”.

Chef Catalin Scarlatescu, marturisire neasteptata
Chef Catalin Scarlatescu si chef Sorin Bontea

Chef Cătălin Scărlătescu, despre dedicația pentru primul său „copil”. Reacția lui Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a mers la restaurantul colegului său, chef Cătălin Scărlătescu, pentru a-l lua la filmările ce urmau să înceapă în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Cu această ocazie, celebrul bucătar a spus că vrea să îi dedice acest sezon „copilului” său.

„Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație. Trebuie să-i dedic acest sezon.”, i-a spus Cătălin Scărlătescu lui Sorin Bontea. Însă, colegul său nu l-a lăsat să-și facă prea mari speranțe. „Lasă că i-l dedic eu”, a spus el, făcând aluzie la faptul că nu are de gând să-l lase pe colegul său să câștige sezonul zece al emisiunii „Chefi la cuțite”. Amândoi au izbucnit în râs.

Ulterior, cei doi chefi au mers să-l ia și pe chef Florin Dumitrescu la filmări. Cel de-al treilea jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a avut parte de cea mai dificilă plecare, deoarece a trebuit să își ia rămas bun de la cele două fiice ale sale, pe care le-a lăsat acasă cu mama lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...