Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit, în premieră, despre viața lui intimă. ”Credeam că le știu pe toate”

Mirabela Vasile 30.09.2020, 08:32
Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit, în premieră, despre viața lui intimă. ”Credeam că le știu pe toate”

Chef Scărlătescu a vorbit despre viața lui intimă. Este unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți bucătari din România. Cătălin Scărlătescu vorbește rar despre viața personală și puțini știu care sunt cu adevărat frământările acestuia. Juratul ”Chefi la cuțite” și-a deschis sufletul și a vorbit în cadrul unui interviu despre viața lui personală. De asemenea a făcut mărturisiri despre momentele limită, despre relația cu Gina Pistol, dar și despre neplăcerile vieții sale. Cu toții s-au întrebat cine stă în spatele marelui chef.

Chef Scărlătescu mărturii despre viața lui intimă. Cine e cu adevărat juratul de la ”Chefi la cuțite”

Fanii s-au întrebat mereu de ce nu a reușit încă să se însoare având în vedere că e unul dintre cei mai apreciați chefi. Totodată Scărlătescu are un simț al umorului foarte fin, ce face să fie îndrăgit de toată lumea. Deși succesul în bucătărie este foarte mare, Cătălin nu a reușit să își găsească aleasa și a avut parte de multe dezamăgiri la acest capitol. Totodată acesta a cucerit multe femeie la viața lui, însă niciodată nu a reușit să o găsească pe ”EA”. De obicei, relațiile lui s-au transformat în dezamăgiri. S-a îndrăgostit s-au nu chef Scărlătescu vreodată? Răspunsul este foarte simplu și a uimit pe toată lumea!

”De fiecare dată. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată.”, a spus juratul emisiunii ”Chefi la Cuțite”, într-un interviu acordat revistei VIVA.

Chef Scarlatescu alaturi de Gina Pistol
Chef Scarlatescu alaturi de Gina Pistol

Are sau nu pe cineva în viața lui Chef Scărlătescu

Cheful nu a dorit să spună dacă are pe cineva special în viața lui.  Pentru că toți știm că este o persoană discretă, Cătălin a preferat să rămână un mister. De altfel, bucătarul  a mărturisit că nu sunt mari diferențe între felul în care îl vedem la emisiune și cum se comportă în viața de zi cu zi. Cătălin Scărlătescu este „Exact așa cum mă vedeți: jovial-coleric. Întâi de toate, jovial.”, a spus el în cadrul interviului.

”Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!. Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut. În general, miros dezamăgirile de la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat.”, a mai declarat el, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe