Certurile Claudiei Pătrășcanu cu soțul Andreei Bănică au fost făcute publice. „Dormeam în mașină”

Badea Violeta, Diana Dumitrache 28.02.2023, 11:48

Claudia Pătrășcanu a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, când a făcut parte din trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. Puțini sunt însă cei care știu că managerul formației era Lucian Mitrea, despre care fosta soție a lui Gabi Bădălău nu are cuvinte de laudă. Recent, bruneta a oferit detalii despre certurile cu parteneru Andreei Bănică.

Claudia Pătrășcanu, despre certurile cu Lucian Mitrea

Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 44 de ani, a devenit cunoscută la sfârșitul anilor 90. La vremea aceea, fosta soție a lui Gabi Bădălău se lansa în muzică și cu siguranță nu spera să aibă parte de un succes atât de mare. Totuși, frumoasa brunetă a făcut parte din două trupe faimoase, Exotic și Sexxy.

De curând, fosta parteneră a lui Gabi Bădălău a vorbit la podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu” despre perioada în care cânta alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că aceea a fost cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

„A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați.

Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Era frumoase pe atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum am 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia.”, a spus artista.

Citește și Andreea Bănică s-a împăcat cu Cristina Rus după aproape 20 de ani. „Mi-a frânt inima”!

Trupa Exotic
Trupa Exotic

„Eu leșinam pe scenă”

Deși a dus-o bine în perioada în care activa pentru trupa Exotic, vedeta recunoaște că au existat şi momente dificile. Aceasta a povestit că se certa foarte des cu Lucian Mitrea, care la vremea aceea era managerul trupei. Cei doi aveau neînțelegeri din cauza faptului că soțul Andreei Bănică le programa foarte multe concerte.

„Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis: Mai ușor cu concertele, nu mai facem față!

Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam. Ne mai întâlneam în turneele acelea vechi cu L.A., cu Valahia, cu Andre”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Citește și Acuzații fără precedent la adresa Biancăi Drăgușanu. „Îi dă copilului alcool prin restaurante”. Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea. „A fost ținută în lanțuri”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...