Cerere în căsătorie în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Au fost emoţii mari la PRO TV: „Vrei să fii soţia mea?”

Andra Daoud 17.03.2022, 18:40

O vedetă de la noi, fostă concurentă Survivor, a avut parte de surpriza vieții ei, în direct. A venit alături de partenerul ei, la emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a vorbi despre experiența Survivor, însă discuția a mers în cu totul altă direcție și s-a transformat într-o cerere în căsătorie, la care Măruță a complice. Au fost mari emoții în platou, mai ales că la întregul moment a fost martoră și mama vedetei.

Cerere în căsătorie în emisiunea lui Cătălin Măruţa

Elena Marin a avut parte de o cerere în căsătorie la care au fost martori sute de mii de români, din fața televizoarelor. Dansatoarea a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță și nu a venit singură, ci însoțită de iubitul ei, Andrei. Scopul invitației era să vorbească despre emisiunea Survivor, la care a participat în sezonul trecut, însă momentul a luat o cu totul altă întorsătură.

Dincolo de cum a fost competiția pentru ea, din postura de concurentă, telespectatorii au putut afla și ce a simțit partenerul ei, care a susținut-o de acasă și i-a fost alături sufletește pe tot parcursul show-ului.

Mi s-a părut că au trecut ani până s-a întors. Știam că va rezista până la final. Pe lângă dor, cel mai mult m-a măcinat neputința. Vedeai ce se întâmplă cu iubita, cu sufletul tău pereche și nu puteai face nimic. Îmi venea să merg înot până acolo.”, a mărturisit Andrei, partenerul Elenei.

Cerere în căsătorie, deghizată în provocare pentru Tik Tok

După discuția despre emisiunea Survivor, Cătălin Măruță i-a provocat pe cei doi îndrăgostiți la un joc amuzant, o provocare de pe Tik Tok. În timp ce era legată la ochi, Elena a trebuit să răspundă la câteva întrebări în același timp cu Andrei. „Cine iubește mai mult? Cine a făcut primul pas? Cine este mai romantic?” au fost câteva dintre acestea. Cei doi s-au descurcat de minune, având în vedere că au o relație de 3 ani și se cunosc foarte bine.

Apoi a venit marea întrebare. Ajutat de Cătălin Măruță, Andrei s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale și a pus întrebarea: „Vrei să fii soția mea?” Plină de emoții, Elena a spus un „Da” hotărât, dar aproape că nu îi venea să creadă că tocmai a fost cerută în căsătorie, în direct.

Am foarte mari emoții, dar trebuie să spun asta. Tu ești sufletul meu pereche și simt că lângă tine vreau să fiu toată viața. Vrei să fii soția mea? E un moment mai greu decât mă așteptam. Am avut foarte mari emoții.

Nu știu care din noi tremură mai tare. A fost foarte greu să fac totul fără să știe pentru că noi ne împărtășim fiecare lucru”, a spus Andrei, viitorul soț al dansatoarei.

Martoră la momentul romantic a fost și mama Elenei, care a fost printre primele persoane care i-au felicitat pe cei doi logodnici.

Urmăriți Impact.ro și pe