Celentano din Las Fierbinți, motivul nebănuit pentru care mătușa lui refuză să-l urmărească în serialul de la PRO TV. Mărturisiri neașteptate

Ioana Nechifor 08.10.2019, 17:04
Celentano din Las Fierbinți, motivul nebănuit pentru care mătușa lui refuză să-l urmărească în serialul de la PRO TV. Mărturisiri neașteptate

Are o mulțime de fani, însă în ciuda succesului pe care Celentano din Las Fierbinți îl înregistrează, există și o excepție de la regulă! Adrian Văncică, actorul care îi dă viață celebrului personaj, mărturisește că mătușa lui refuză să-l urmărească în serialul de la PRO TV. Femeia are însă un motiv bine întemeiat.

Celentano din Las Fierbinți, motivul nebănuit pentru care mătușa lui refuză să-l urmărească în serialul de la PRO TV

O țară întreagă îl știe pe Celentano din Las Fierbinți, iar serialul de la PRO TV se bucură de o audiență atât de mare încât producția de comedie a ajuns la sezonul cu numărul 16.

Cu toate astea, în ciuda simpatiei pe care publicul i-o poartă, există însă și unele excepții. Adrian Văncică, talentul actor care îi dă viață celebrului personaj din serialul de comedie, a făcut o mărturisire neașteptată.

Mătușa lui refuză să-l urmărească atunci când îi dă viață acestui rol.”Sunt și unii care-l urăsc. Adică eu am o mătușă care nu se uită la serialul ăsta și mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat bețiv care o bătea și a zis: „Eu nu mai vreau să văd bețivi în viața mea, nici măcar la televizor”. „Da, dar e comedie, de râs” … „Nu mă interesează!”.

Mi s-a întâmplat de multe ori să zică, „bă, cum ești tu, zici că ești tata”. Bă, cum faci tu făcea și nu știu cine. Nu știu, cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le știe și așa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el.”, mărturisește Adrian Văncică, conform unui interviu redat de site-ul postului PRO TV.

Adrian Văncică îl joacă de ani buni pe Celentano în serialul Las Fierbinți. Personajul lui se bucură din plin de simpatia publicului
Adrian Văncică îl joacă de ani buni pe Celentano în serialul Las Fierbinți

Ce spune Adrian Văncică, despre Celentano

Sunt ani de zile de când îl joacă pe Celentano în serialul Las Fierbinți, iar în tot acest timp Adrian Văncică a reușit să își cunoască personajul extrem de bine. Acesta a vorbit despre emoția pe care o are Celetano, ce se ascunde de fapt în sufletul lui.

”E neputința lui de a schimba niște lucruri. Da. Ce ai fost și ce ai ajuns, că dau bucuria-n plâns. Sau veselia, că nu mai știu cum era. Păi asta nu e trist? Nu e trist?”, a spus Adrian Văncică, potrivit sursei menționate mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe