Celebrul politician român care a vrut-o pe Ramona Bădescu în echipa lui. Din ce partid putea face parte frumoasa brunetă

Stan Filon 11.11.2021, 09:26

Ramona Bădescu este una dintre cele mai frumoase românce. Bruneta a făcut furori pe unde s-a dus și nume mari din lumea filmului au făcut adevărate pasiuni pentru ea. A ajuns să joace în pelicule și să facă diferite reclame alături de adevărați monștri sacri din lumea filmului. Un politician român a vrut să o aibă aproape, în partidul său.

Ramona Bădescu, dorită de un politician român în echipa sa

Ramona Bădescu a fost invitata în emisiunea lui Denise Rifai, unde a răspuns mai mutor întrebări destul de dificile. Frumoasa brunetă a povestit mai multe întâmplări din viața sa, care implică nume mari din cinematografia mondială, însă a intrat în contact și cu oameni de afaceri și politicieni. Unul dintre aceștia a dorit-o în echipa sa!

Vedeta a recunoscut că trebuia s-o interpreteze pe celebra Maria Tănase, într-un film semnat de Sergiu Nicolaescu, însă proiectul nu a văzut niciodată lumina zilei. Celebrul Toto Cutugno a recunoscut în România că a curtat-o mult pe Ramona Bădescu, însă aceasta nu a cedat. ”Dacă vă spun toți bărbații care m-au curtat, intrăm în prelungiri”, s-a amuzat actrița.

Ramona Badescu, dorita de un politician roman in echipa sa
Ramona Badescu, dorita de un politician roman in echipa sa

”De emoție mi-a rămas un sâmbure în gât”

Ramona Bădescu și-a văzut visul cu ochii atunci când l-a întâlnit pe marele actor francez Alain Delon. ”La o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă, Alain Delon mi s-a adresat: «Bon jour, Ramona!». Și m-a servit cu cireșe. De emoție mi-a rămas un sâmbure în gât, el încerca să mă liniștească, fiindcă nu mai puteam respira, a crezut că sunt emoționată!”, a povestit, amuzată, românca.

A rămas însă impresionată și atunci când l-a întâlnit pe Jack Nicholson. ”Cel mai mult mi-a plăcut de Jack Nicholson! Când m-a privit, m-am topit”. Actrița a recunoscut că a legat o amiciție specială cu actorul Gerard Depardieu.

L-a cunoscut pe Donald Trump

Ramona Bădescu l-a întâlnit și Donald Trump, care atunci organiza Miss Univers. L-a întâlnit în Rusia și i-a făcut o propunere la care miliardarul a spus că se va gândi. ”Donald Trump era la Moscova și era proprietarul brandului internațional «Miss Univers». O persoană puternică, nu prea zâmbea, un om uns cu toate alifiile. Dar uite că a pierdut alegerile, probabil, nu a folosit toate alifiile! Lui îi plac blondele, eu cred că am fost excepția. Am discutat cu el, îl aveam alături pe agentul meu, nu voia să vorbească așa, cu oricine. L-am întrebat: «De ce nu organizăm un concurs de Miss în România, unde sunt cele mai frumoase femei?!». Și mi-a răspuns, cu vocea lui: «OK, OK, mă voi gândi!»”.

Ramona Bădescu are fani și în rândul politicienilor din România. Ludovic Orban a fost impresionat de celebra actriță. Politicianul i-a cântat la chitară brunetei și i-a propus să îi rămână alături, în PNL, pe vremea când era ministru al Transporturilor. ”Când am fost la biroul domnului Orban, mi-a cântat la chitară! Nu-mi mai aduc aminte exact, o melodie din zona sa”, a recunoscut Ramona Bădescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...