Celebrul Nea Mărin a fost nevoit să-și fure soția de acasă. Ce au făcut apoi rudele acesteia (exclusiv)

Ana Ionescu, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 12:56
Celebrul Nea Mărin a fost nevoit să-și fure soția de acasă. Ce au făcut apoi rudele acesteia (exclusiv)

Marin Barbu sau Nea Mărin, așa cum este cunoscut de toată lumea, este un familist convins. Este căsătorit de 40 de ani cu o femeie pe care pur și simplu o adoră, chiar dacă au trecut anii peste căsnicia lor. Pentru a o avea alături pe femeia iubită, Nea Marin a făcut multe sacrificii. A ajuns chiar să o fure pe soția lui de acasă.

Celebrul Nea Marin a fost nevoit sa-si fure sotia de acasa. Ce au fAcut apoi rudele acesteia2
Celebrul Nea Marin a fost nevoit sa-si fure sotia de acasa. Ce au fAcut apoi rudele acesteia

De ce a fost nevoit Nea Marin să o fure de acasă pe femeia iubită. Cum au reacționat rudele femeii după ce a răpit-o

Nea Marin este căsătorit cu Maria de 40 de ani. În familia lui este armonie, multă dragoste, iar cuvântul divorț este interzis în casa celebrului profesor de dansuri. Nici nu concepe să audă de despărțire, certuri sau alte conflicte, căci și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie solidă.

”Mi-am dorit de mic o familie solidă. Pentru mine, căsătoria este căsătorie. M-am însurat o dată și, gata, nu îmi mai trebuie!”, a spus Nea Marin, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Nea Marin și Maria s-au cunoscut în copilărie. S-au iubit enorm și au fost nevoiți să facă sacrificii pentru a fi împreună. Acesta a fost chiar nevoit să o fure de acasă pe femeia iubită pentru că părinții ei se împotriveau relației lor. Chiar dacă s-au supărat că fiica lor a preferat să plece de acasă împotriva voinței lor, părinții Mariei au acceptat până la urma că Nea Marin este bărbatul alături de care fiica lor vrea să își petreacă întreaga viață și le-au dat binecuvântarea.

Chiar dacă au trecut ani mulți de când sunt împreună, Nea Marin vorbește cu multă dragoste și respect despre soția lui, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă.

„Soția mă înțelege în meseria mea, ba chiar mă împinge de la spate, mă îndrumă să mă duc peste tot, să dau înainte să ne fie bine. Nu mă limitează, îmi înțelege viața, nu am avut niciodată discuții din cauza faptului că eu mai plec de acasă”, a mărturisit Nea Marin.

Cei doi au împreună două fete, Dana și Larisa, iar cea din urmă i-a moștenit pasiunea pentru dansurile populare.

Nea Marin afectat grav de pandemie

Nea Marin a avut de suferit în perioada pandemiei, după ce evenimentele și concertele au fost interzise din cauza situației epidemiologice. Acum însă lucurile încep să se miște, iar profesorul de dansuri populare a reintrat în pâine și are deja agenda plină cu spectacole.

“Reîncep proiectele, după o lungă perioadă. Le-am așteptat, eu sunt obișnuit cu un stil de viață mai agitat, am tânjit după el, mi-a fost dor de colegii mei cu care am lucrat până acum, de glumele lor, nu a fost ușor. O să am în luna noiembrie a acestui an un spectacol la Sala Palatului, după un turneu cu Andra cu spectacolul , o colaborare la Circul Belluci și lista este lungă”.

Urmăriți Impact.ro și pe