Celebra interpretă de muzică populară înglodată în datorii. Toţi credeau că are bani cu nemiluita

Badea Violeta, Camelia Moldoveanu 22.12.2021, 17:44
Celebra interpretă de muzică populară înglodată în datorii. Toţi credeau că are bani cu nemiluita

O cunoscută interpretă de muzică populară are mari probleme cu banii. Îndrăgita cântăreață este datoare vândută la bancă. Vedeta a împrumutat o sumă de aproximativ 100.000 de euro, pe care trebuie să-i înapoieze în șapte ani. Informația se regăsește în declarația de avere a solistei depusă anul trecut.

O cântăreață de muzică populară este datoare vândută la banca

O interpretă de muzică populară este îngropată în datorii și face față din ce în ce mai greu cheltuielilor. Niculina Stoican, căci despre ea este vorba, face parte din Consiliul Județean Dolj începând cu anul trecut. Astfel, artista a fost nevoită să își publice declarația de avere.

De acolo reiese faptul că solista ar fi ajuns la sapă de lemn după ce ar fi împrumutat o sumă uriașă de la bancă. În prezent, Niculina Stoican are de achitat lunar o rată de 5.715 lei, fără dobândă. Din fericire, artista are mai multe surse de venit, așa că poate acoperi împrimutul respectiv.

Cu toate astea, ultimii ani nu au fost destul de ușori pentru artiști din punct de vedere financiar. Niculina Stoican, la fel ca și alți interpreți, a fost nevoită să își anuleze multe concerte și evenimente.

Totuși, declarația de avere pe care cântăreața de muzică populară a completat-o în vara anului 2021, referitoare la veniturile din 2020, arată că a câștigat 82.001 lei din funcția de director al Ansamblului Folcloric Maria Tănase și alți 16.848 din diverse cântări.

De asemenea, artistei i-au intrat bani în buzunar și din drepturile de autor. Mai exact, aceasta a încasat suma de 8.264 lei. În plus, solista a mai câștigat 2.190 de lei din indemnizație de consilier și dividende în valoare de 28.500 provenite de la o firmă pe care o deține.

Niculina Stoican a achiziționat, anul trecut, un apartament în Târgu Jiu, iar în anul 2017 a cumpărat două terenuri în aceeași localitate, cu o suprafață totală de peste 2.500 mp. De asemenea, solista are și o impresionantă colecție de bijuterii care valorează mai mult de 75.000 de euro.

Niculina Stoican, enervata de Cosmin Natanticu
Niculina Stoican

Niculina Stoican a lucrat în străinătate

Puțină lume știe că Niculina Stoican a locuit în Grecia timp de trei ani. Acolo, îndrăgita interpretă de muzică populară a lucrat ca bonă.

„Am locuit o perioadă de trei ani în Grecia. Am lucrat ca baby-sitter, am gustat şi eu din pâinea emigrantului. Știu ce înseamnă să fii frustat de dorul ţării tale.

Să încerci să înţelegi oameni diferiţi de tine, a căror concepte poate nu le înţelegi dar trebuie să le adopţi, pentru că trăieşti în ţara lor şi este dreptul lor de a se impune. Dorul de-acasă care m-a făcut să înţeleg cât de important e să preţuieşti locul unde te-ai născut”, spunea Niculina Stoican în urmă cu ceva timp.

Cântăreața este căsătorită de ani buni cu Vasile Stănescu. Cei doi au împreună un băiat pe nume Vlad, în vârstă de 27 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...