Celebra cântăreaţă de muzică populară care nu a mai vrut să cânte alături de Ştefan Bănică Jr. „Ce caut eu aici?”

Ioana Bucur 30.05.2022, 13:10
Celebra cântăreaţă de muzică populară care nu a mai vrut să cânte alături de Ştefan Bănică Jr. „Ce caut eu aici?”

Este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști de la noi din țară, nu doar de public, ci și de colegii de breaslă, care nici nu s-ar gândi vreodată să refuze o colaborare cu el. An de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, interpretul își încântă fanii cu un concert special, devenit tradiție – un adevărat eveniment în lumea muzicală românescă. Într-un an, lucrurile nu au mers tocmai conform planurilor. Cine este celebra cântăreață de muzică populară care nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică Jr.

De ce nu a mai vrut să cânte cu Ștefan Bănică Jr

Spectacolele de Crăciun ale lui Ștefan Bănică Jr sunt așteptate cu nerăbdare de fanii muzicii sale. An de an, cântărețul le oferă spectatorilor și câte o surpriză – un invitat special. Toate detaliile sunt pregătite din timp, însă, la un moment dat, lucrurile nu au mers tocmai cum ar fi trebuit pe scenă.

Invitată recent în platoul unei emisiuni TV, Sofia Vicoveanca a dezvăluit cum a primit invitația de la artist. Se întâmpla acum mai bine de zece ani.

„M-a sunat pe vară (Ștefan Bănică Jr. n.r) pentru spectacolul de Crăciun, cum obișnuiește Ștefan să încânte publicul. Sigur, el nu a spus ce surpriză va avea, chiar dacă a fost tras de limbă.

Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus „Eu am înregistrat această piesă (cea pentru spectacol n.r), dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului”!”, a povestit Sofia Vicoveanca.

Celebra cântăreaţă de muzică populară care nu a mai vrut să cânte alături de Ştefan Bănică Jr. „Ce caut eu aici?”
Sofia Vicoveanca și Ștefan Bănică Jr.

„Ștefan a intuit că e o problemă”

Apoi a venit un moment ce a luat-o și pe celebra cântăreață de muzică populară prin surprindere. În ciuda anilor buni de carieră, Sofia Vicoveanca nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică Jr, fiind copleșită de emoții.

„Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis: „Mamă, până în iarnă înveți tu piesa”. Și a avut dreptate. Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot.

Înainte de a intra în spectacol, m-a pus „Sfântul” să mă uit în sală…”, a dezvăluit artista.

Pe scenă, a trăit o experiență pe care nu și-ar fi dorit-o. Trăirile au fost prea intense și s-a blocat. Cu toate acestea, publicul nu a bănuit nimic, având în vedere că Ștefan Bănică Jr a sărit rapid în ajutor și a cântat el și partea de melodie care îi era destinată Sofiei Vicoveanca.

„Când am văzut, mi-am zis „Ce caut eu aici?”. Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot. Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic.

Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal.”, a mai povestit Sofia Vicoveanca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...