Cele mai tari porecle ale politicienilor din România. Cine sunt „Sică Mandolină” sau „Căcărău”

Nicu Stan 09.06.2021, 19:15
Cele mai tari porecle ale politicienilor din România. Cine sunt „Sică Mandolină” sau „Căcărău”

Cele mai tari porecle ale politicienilor din România. Cine sunt „Sică Mandolină” sau „Căcărău”. Politicienii, ca și oamenii din popor, au porecle inedite.

Poreclele politicienilor români. Care dintre ei are cea mai inedită poreclă

Cele mai tari porecle ale politicienilor din România. Cine sunt „Sică Mandolină” sau „Căcărău”, vedeți în rândurile de mai jos.

Chiar dacă țin frâiele țării în mâni, politicienii, ca și oamenii de rând, au porecle inedite. Care sunt poreclele cele mai tari ale politicienilor români.

Cum a fost poreclit Calin Popescu Tariceanu
Cum a fost poreclit Calin Popescu Tariceanu

Ce poreclă inedită are Ludovic Orban și cum s-a ales cu ea liderul PNL

Probabil cea mai cunoscută poreclă a politicienilor din România este cea a liderului PNL, Ludovic Orban. Acesta a primit o poreclă inedită, respectiv ”Sică Mandolină”.

Fostul premier s-a ales cu porecla indedită după ce a apărut cântând la chitară pe la televizor.

Președintele României și fost primar al Capitalei, Traian Băsescu, un politician bogat în porecle

Un alt politican celebru care s-a ales cu o poreclă inedită este Traian Băsescu. Acesta a primit mai multe porecle de-a lungul celor două mantate de președinte , dar și ca primar al Capitalei.  Cele mai cunoscute sunt ”Marinaru”, ”Matrozul” și ”Zeus”.

Un alt lider PNL, Călin Popescu Tăriceanu, nu a trecut nici el prin politică degeaba. Acesta se numără și el printre politicenii care au primit porecle inedite. El a fost poreclit ”Răzgândeanu” sau ”Moliceanu”.

Ce poreclă a primit Nicolae Văcăroiu, fostul prim-ministru al României

Nicolae Văcăroiu, fostul prim-ministru al României, a primit una dintre cele mai rușinoase porecle din politica românească. Presa anilor ’90 scria despre presupuse preferințe bahice ale acestuia, aducându-i porecla ”Vodcăriou”.

Viorel Hrebenciuc a fost cel care făcea jocurile în PSD, fie că era vorba despre numiri în instituții cheie, schimbări în partid sau negocieri cu alte formațiuni politice. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost cel care l-a poreclit pe Viorel Hrebenciuc-”Guzganul rozaliu”.

Crin Antonescu, fost lider PNL, iritat teribil de porecla inedită primită de la Radu Banciu

Nici Crin Atonescu, un alt fost lider PNL, nu a scăpat de porecle inedite. Jurnalistul Radu Banciu, care făcea revista presei la B1 TV, l-a numit pe Crin Antonescu-”Căcăru”.

”Nu am niciun dubiu că e o făcătură de presă, pentru că nu am auzit în viaţa mea acest nume sau această poreclă. E o făcătură de presă, care a pornit nu ştiu de unde. Nu am habar, e o făcătură de presă şi e o făcătură de proastă calitate”, a răspuns iritat Crin Antonescu la auzirea inediteiporecle.

Mai mulți politicieni cu poreclele lor inedite, pe stiridinlume.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe