Cele mai mari gafe în Photoshop ale vedetelor – cine a călcat cel mai tare pe bec

Emanuela Pană 13.02.2021, 09:03
Cele mai mari gafe în Photoshop ale vedetelor – cine a călcat cel mai tare pe bec

În căutarea perfecțiunii, multe vedete apelează la Photoshop. Doar că, în loc de mici retușuri care să le ascundă defecte, nu de puține ori s-a întâmplat ca o clipă de neatenție să transforme totul într-un mare eșec. Picioare lipsă, șolduri imposibile sau trăsături de păpușă – sunt doar câteva dintre gafele făcute de divele noastre. Din nefericire pentru ele, fanii sunt mereu atenți la detalii, astfel că nu au scăpat de ironii și de critici. Mai multe detalii, în continuare.

Vedete, în ipostaze de râs

Vedetele sunt și ele departe de a fi perfecte, astfel că Photoshop-ul a devenit un istrument esențial atunci când vine vorba despre ședințele foto pe care le realizează. Deși suntem cu toții conștienți de faptul că pozele trec prin mai multe filtre, în unele situații pare de necrezut cum pot exista atâtea scăpări. Este lesne de înțeles că le place Photoshop-ul, însă unele vedete uită esențialul, și anume că trebuie folosit cu măsură.

Una dintre vedetele care i-a scandalizat de-a dreptul pe internauții cu pozele exagerat de „photoshopate“ este Ozana Barabancea, care, în ciuda valului de critici și ironii, continuă să-i lase pe urmăritori să se întrebe cine este personajul principal din fotografiile ei.

Nu cu mult timp în urmă, celebra cântăreață a scăpat iar în tainele editării, iar rezultatul este comico-tragic, după cum puteți observa în poza de mai jos. Iată câteva dintre comentariile fanilor, uimiți de aparițiile Ozanei, care abundă de Photoshop: „Prea mult Photoshop…“; „Doamna Ken“; „Cine este în poza asta?“; „Haterii vor spune că e Photoshop“; „Te pricepi bine rău la editat, de ce să te mint“.

Pare-se că solista a făcut atât de mult abuz de „tehnicile de perfecționare“, astfel că atunci când încarcă o fotografie cu ea naturală pe rețelele sociale, urmăritorii nu o scapă de ironii; „Ce naturală sunteți azi“; „Aoleu… vedeți că ați uitat una fără filtru“, sunt doar câteva dintre multele comentarii de acest tip.

Totuși, Ozana nu s-a lăsat mai prejos, astfel că a ținut să le dea numaidecât replica internauților care o critică.

Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de «lupi moraliști și sfătoșii satului»! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea. Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi“ – Ozana Barabancea.

Recunoști vedeta din prima imagine? Dacă nu, e de la Photoshop!
Recunoști vedeta din prima imagine? Dacă nu, e de la Photoshop!

Citește și: Vedete cu un stil de viață nesănătos. Exemple de „așa nu“

Cele mai mari gafe ale lui 2020

Nici Andreea Tonciu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities“, nu se scaldă în alte ape atunci când vine imaginea pe care o lasă la vedere pe internet. Pentru a câștiga simpatia și susținea internauților, vedeta posta numeroase fotografii pe Instagram, acolo unde le arăta unele dintre cele mai reușite apariții ale ei din cadrul concursului de stil.

Din dorința de a face ca și anumite părți ale corpului să se ridice la înălțimea ținutei, Andreea Tonciu a apelat, la rândul ei, la Photoshop. Însă, ca și în cazul de mai sus, bruneta a uitat că totul trebuie să aibă o limită. Fanii nu s-au lăsat duși de nas, astfel că au făcut „mici căutări“, descoperind originalul, postat pe contul oficial de Instagram „Bravo, ai Stil! Celebrities“.

Cuvintele sunt de prisos, așa că lăsăm imaginile să vorbească de la sine.

Andreea Tonciu, prinsă cu minciuna! Pare-se că vedeta își dorește picioare „puțin“ mai slabe
Andreea Tonciu, prinsă cu minciuna! Pare-se că vedeta își dorește picioare „puțin“ mai slabe

O altă vedetă care a stârnit un val de critici pe rețelele sociale din cauza pozelor cu „ceva cam mult Photoshop“ este Maria Ilioiu, fosta ispită de la „Insula Iubirii“. Cu toate că este o femeie frumoasă, aceasta își dorește să fie perfectă. Însă, cum nimeni nu este perfect, diva a alunecat în ridicol.

„Este o femeie comună ce se doreşte a fi o piţipoancă“; „Nu ştiu cum unele persoane nu au chiar deloc simţul penibilului“; „Ai exagerat în ultimul hal cu Photoshopul“, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Nuanța tenului și nuanța corpului Mariei sunt din lumi diferite
Nuanța tenului și nuanța corpului Mariei sunt din lumi diferite

În „apărarea“ sa, Maria Ilioiu le-a povestit fanilor despre drama pe care a trăit-o, și anume că fața i-a fost desfigurată de un tratament cosmetic, motiv pentru care „s-a văzut nevoită“ să apeleze pe „prietenul Photoshop“.

Loredana Groza a se numără și ea printre vedetele care fac abuz de filtre și „îmbunătățiri“, motiv pentru fanii o taxează cu fiecare ocazie. Cu toate că este una dintre cele mai în vogă artiste din România, fiind extrem de iubită și apreciată de public, Loredei îi este greu să se abțină de la programele de editare.

Se întâmplă un „fenomen“ în zona picioarelor Loredanei
Se întâmplă un „fenomen“ în zona picioarelor Loredanei
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...