VIDEO EXCLUSIV

Cele mai grele momente din viața Ancăi Serea, după ce a născut 6 copii: „Nu toate sunt mereu roz, asta e, mergem înainte!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 12.09.2022, 18:20

Anca Serea este supranumită și mămica eroică din showbiz, datorită familiei numeroase pe care o are: 6 copii. Vedeta are 2 copii din relația cu omul de afaceri Filip Poplingher, răpus de o boală cruntă, și alți 4 urmași împreună cu artistul Adrian Sînă, cu care s-a și căsătorit.  Anca Serea a vorbit în exclusivitate pentru Impact.ro despre cele mai grele momente din viața ei de mamă, dar și despre visul de a fi învățătoare. Ea a recunoscut că dacă ar fi avut un program fix de muncă, nu ar fi reușit să se ocupe așa bine de cei 6 urmași.

Anca Serea, despre provocările din viața de mamă

Anca Serea este o mamă dedicată și pare că nimeni și nimic nu o abate de la planurile ei legate de familie. E drept că sănătatea o mai sabotează și anemia o mai scoate, uneori, din rutină. Ajunsă de câteva ori la spital, vedeta respectă cu seriozitate tratamentul și nu se abate de la controalele medicale, pentru a reuși să fie mereu în cea mai bună formă și a se putea ocupa de cei 6 copii: David, Sarah, Ava, Noah, Moise și Leah.

În curând, Anca va rămâne acasă doar cu 5 copii, întrucât David este student în Olanda și este deja al doilea an în care va pleca la studii. “Îmi iau suplimentele de fier, merg la un control regulat la jumătate de an, ceea ce vă sfătuiesc și pe voi. E un sfat pe propria piele, nu abandonați sau nu vă lăsați pe o ureche, pentru că sănătatea trebuie să fie pe primul loc”, ne-a spus soția lui Adrian Sînă.

Anca Serea: “Cel mai greu îmi este când sunt copiii bolnavi”

Anca Serea reușește să facă față solicitărilor celor 5 copii, fără să i se pare ceva complicat. A căpătat experiență de a fi promptă, este calmă și reușește să se facă ascultată, fiind și o fire blândă. Se descurcă și la capitolul disciplină și organizare, ea plecând de mai multe ori singură în vacanță cu copiii.

“Ce să zic, nu am încotro. Și mămicile oricum au super puteri, voi știți cel mai bine. Nu există nu se poate, vorba Andreei Marin”, ne-a explicat ea. Singurele momente în care se simte neputincioasă sunt acelea în care apar problemele de sănătate. Dar apelează imediat la doctori, pentru a evita complicațiile iminente.

“Cel mai greu îmi este când sunt copiii bolnavi. Fie că este vorba despre o banală febră, parcă îți pierzi cumpătul așa. Astea: momentele în care nu sunt ei sănătoși, clar. Și se întâmplă când sunt mulți în casă să se îmbolnăvească și în același timp în tandem, dar mă duc la un specialist întotdeauna, nu le dau tratament după ureche.

Alea sunt momentele de cumpănă și clar când a plecat David de acasă (n.r. să studieze în Olanda), atunci mi-a fost destul de greu. Cred că cei care au copii mari mă înțeleg și sunt în asentimentul meu. Sunt un om foarte optimist și mă ajută foarte mult, chiar dacă nu toate zilele sunt roz, asta este, mergem înainte!”, a declarat, pentru Impact.ro, Anca Serea.

Anca Serea: “Mi-ar fi plăcut să fiu învățătoare sau educatoare”

Anca Serea a lucrat în televiziune, își asociază imaginea cu diverse branduri, are propria afacere cu cosmetice, însă mai are un vis. Dacă nu ar fi ajuns în lumina reflectoarelor, vedeta s-ar fi dedicat unui job în învățământ. Nu exclude varianta de a face ceva în acest sens, timp doar să aibă.

“Mi-ar fi plăcut să fiu învățătoare sau educatoare, să lucrez cu copiii. Da, deocamdată am zis că după 40 de ani, acum am 42, mai am un pic, să vedem. Chiar îți trebuie mult curaj și e o responsabilitate imensă. Am forte mult respect pentru toți cei care își dedică viața creșterii și educației copiilor noștri”, a declarat, pentru Impact.ro, Anca Serea.

Anca Serea: “Sunt norocoasă că pot să îmi organizez treburile așa”

Dacă ar fi avut o altă carieră și un program fix, Anca Serea mărturisește că nu ar fi putut să se ocupe atât de bine de fiecare dintre cei 6 moștenitori.

“Sincer, nu. Nu cred, adică e greu, le admir pe femeile care petrec 8-10 ore la serviciu și apoi mai vin cu bateriile încărcate. Nu, e clar că sunt foarte multe compromisuri și de o parte și de cealaltă, dar eu am zis întotdeauna că sunt norocoasă că pot să îmi organizez treburile așa. Nu e simplu nici la mine, dar e clar că una e să ai un program strict și riguros și alta e să poți să mai jonglezi cu treburile, chiar și cu alea casnice.

Și eu întotdeauna nu am ascuns faptul că am și un ajutor și copiii sunt buni. Mama mea, din păcate, nu mă mai ajută foarte mult, are niște probleme de sănătate. Mă refer la bona noastră filipineză. Este alături de noi de doi ani și ceva. Datorită ei, Leah vorbește în engleză în majoritatea timpului”, a mai spus, pentru Impact.ro, Anca Serea.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe