Cele mai ciudate marcaje de pe șoselele României. Localnicii se minunează de apariția lor

Stan Filon 22.09.2021, 19:56

Lucrări de râsul curcilor pe un drum din județul Bistrița Năsăud! Loalnicii se uită și se minunează și mulți sunt de părere că cei care au trasat marcajele rutiere ori erau sub influența băuturii, ori și-au lăsat copiii să se joace cu vopseaua. Cert este faptul că aceste marcaje pun în pericol șoferii care circulă prin acea zonă, deoarece nici măcar nu sunt trasate me mijlocul drumului.

Cele mai ciudate marcaje de pe șoselele României, în Bistrița-Năsăud

”Drum modernizat de Consiliul Județean Bistrița Năsăud, scrie pe o pancartă care se află în localitatea Dorolea. Pe o porțiune de 4 kilometri, drumul a fost ”modernizat” parcă în bătaie de joc. Oamenii au fost revoltați atunci când au văzut ”opera de artă” lăsată în urmă de muncitori.

Localnicii însă spun că s-au obișnuit cu astfel de situații și spun că ”nu vedeți că nu sunt în stare să facă nimic bine?!”. Marcajele rutiere au fost greșite o dată, iar apoi muncitorii au părut că au vrut să corecteze eroarea, însă mai rău au stricat.

Cele mai ciudate marcaje de pe soselele Romaniei, in Bistrta-Nasaud
Cele mai ciudate marcaje de pe soselele Romaniei, in Bistrta-Nasaud

”O fi fost începător şoferul”

”Vorba aia: Dorel loveşte din nou. Nu ştiu ce s-a întâmplat, o fi fost începător şoferul. Nu ştiu”, spune un localnic pentru știrileprotv.ro. Un altul este mulțumit cât de cât că au o linie albă după care să se ghideze mașinile. ”E bun acolo, e făcut acolo, se vede alb, la noi e la ordinea zilei. ()… Păi nu vedeţi că nu e un lucru să îl facă bun. Toate sunt făcute aşa cum sunt făcute”, spune resemnat un alt localnic.

Alți localnici au constatat faptul că linia, chiar dacă este strâmbă, nici măcar nu a fost trasată pe mijlocul drumului, lucru care ar putea provoca un accident rutier. ”Nu e bine. Nu l-am împărţit cum trebuie. Dacă vine un camion mare şi o maşină mică, ăla automat trebuie să treacă linia şi îl loveşte”.

Drumul marcat vineri a intrat deja în atenţia Consiliului Judeţean care s-a ocupat de amenajarea lui. Au refuzat, rușinați probabil, să comenteze incidentul, dar au transmis că firma care a câştigat licitaţia va remedia greşeala, pe propria cheltuiala.

”Trebuia să oprească lucrările”

Un alt localnic este nemulțumit de faptul că lucrările au continuat timp de 4 kilometri, când se vedea cu ochiul liber că lucrurile nu au mers bine chiar de la început. ”Se puteau lua măsuri de când s-a făcut marcajul. Au făcut 1 km, au văzut că merge rău, trebuia să oprească lucrările. Când se remediau, mașina venea și continua. Ce-o să facă acum, nu ştiu. Până la urmă o să facă alb tot”, a spus localnicul.

Un primar dintr-o comună apropiată spune că trebuie remediată roblema rapid. ”Probabil că nu a fost beat, dar nici maşina nu a fost bună. Trebuie refăcut, fiindcă e de râsul lumii. Au fost neprofesionişti. Eu zic că a fost o firmă de începători”, a spus primarul. Cei răspunzători au promis că până vineri vor remedia greşeala, dacă vremea va ține cu ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...