Cele mai bune filme de dragoste pe care să le vezi acasă. Nu trebuie ratate

Redacția IMPACT 27.03.2020, 10:03
Cele mai bune filme de dragoste pe care să le vezi acasă. Nu trebuie ratate

Perioada de față presupune mai mult timp rămas liber. De aceea, am făcut o selecție de cele mai bune filme de dragoste de văzut acasă. Sunt producții clasice de la Hollywood, ce nu trebuie ratate.

Cele mai bune filme de dragoste pe care să le vezi acasă

Pentru o seară romantică, poți alege să urmărești cele mai bune filme de dragoste alături de jumătatea ta, fie de unul singur.

La La Land

Povestea Miei, interpretată de Emma Stone se derulează în felul următor: ea este o actriță aspirantă, pe când el – Ryan Gosling, un muzician îndrăgostit de muzica jazz. Ambii vor să atingă culmile succesului, într-un oraș în care inimile și visele ajung să fie frânte în fiecare zi, Los Angeles. Filmul urmărește bucuria, dar și dezamăgirile cotidiene, pe care ambii tineri ajung să le experimenteze, când încearcă să își urmeze visele.

The Lake House (Casa de pe lac)

Filmul lansat în anul 2006 spune povestea unui arhitect și pe cea a unui medic, dar care trăiesc în ani diferiți. Îndrăgostiții au un singur mod prin care pot să comunice, și își lasă scrisori de dragoste, într-o cutie poștală, la casa de pe lac, în care ambii au locuit. Însă, în momente diferite din timp. Drama romantică îi are ca protagoniști pe Keanu Reeves și Sandra Bullock.

500 Days of Summer

Summer e o tânără ce nu crede în iubirea adevărată, fie în sufletul pereche, fie în bărbatul potrivit pentru ea. Tom, pe de altă parte, e un romantic incurabil, ce nu poate renunța la ea cu niciun preț. Dragostea lor, va dăinui, însă, pe o perioadă de 500 de zile. Privitorul poate afla destul de rapid că Tom,  este cel care spune povestea, după cum se vor desfășura evenimentele total neașteptate.

Ghost (Fantoma mea iubită)

În rolurile principale cu Patrick Swayze și Demi Moore, cel mai popular film de iubire al anilor 1990 a fost consacrat și cu un premiu Oscar. În filmul care a reușit să emoționeze până la lacrimi generații de îndrăgostiți, o fantomă va face echipă cu un medium, rol interpretat de către Whoopi Goldberg. Totul pentru a descifra misterul legat de modul în care a murit, cât va încerca să își salveze și iubita.

The Notebook

Un clasic al acestui gen cinematografic și nelipsit din orice listă de filme de dragoste pe care sa le vezi acasă, The Notebook îi are ca protagoniști pe Allie și Noah. Povestea lor emoționantă începe când se întâlnesc într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu sunt de acord cu legătura lor, iar familia băiatului nu este suficient de bogată, în ochii lor. Ani mai târziu, se întâlnesc și dragostea lor e mai aprinsă ca oricând.

Alte recomandări de filme de dragoste pe care să le vezi acasă:

  • Titanic
  • P.S. I Love You
  • Moulin Rouge!
  • Casablanca
  • Amelie
  • About Time
  • Crazy, Stupid, Love.
Urmăriți Impact.ro și pe