Cel mai tare truc pentru a usca vasele ude. Video viral cu o bunicuţă pricepută

Iancu Andreea 01.08.2021, 21:00
Cel mai tare truc pentru a usca vasele ude. Video viral cu o bunicuţă pricepută

Dacă te numeri printre posesorii de mașini de spălat vase, ai observat cu siguranță că de multe ori acestea sunt încă umede, în ciuda faptului că programul s-a încheiat. Un video viral, realizat de o bunicuță pricepută, dezvăluie cel mai tare truc pentru a usca vasele ude. Nimeni nu s-ar fi gândit la o astfel de tehnică pentru a scăpa de bătăile de cap.

Cel mai tare truc pentru a usca vasele ude. O bunicuță a realizat un video viral

Mulți dintre noi au sperat că dacă vor achiziționa o mașină de spălat vase toate problemele chiuvetelor pline vor dispărea. Totuși, dincolo de beneficiul de a avea vase curate, una dintre dificultățile apărute este cea a faptului că multe rămân umede la finalul programului. În special cele realizate din plastic. Un video viral, realizat de curând de către o bunicuță, care obișnuiește să dezvăluie trucuri pe TikTok, a oferit cel mai tare truc pentru a usca vasele ude din mașină.

Se întâmplă de multe ori ca mașina de spălat vase să fie plină și să îți dorești să aranjezi lucrurile prin bucătărie, dar să te lovești de problema farfuriilor și castroanelor umede. În ciuda faptului că fiecare dintre electrocasnice dispune și de un program de uscare, vasele rămân adesea ude la finalul său. Bunica Babs, care a devenit o adevărat senzație pe platforma TikTok, a împărtășit numeroase clipuri video cu trucuri utile pentru orice gospodină. Printre cele mai recente se numără și cel în care aceasta folosește un prosop de bucătărie pentru a usca vasele ude.

Cel mai tare truc pentru a usca vasele ude
Trucul unei bunicuțe a devenit viral

“Nu va trebui să mai uscați vasele manual”

Peste trei milioane de utilizatori au urmărit clipul postat de bunicuță, care se bucură de o experiență vastă de viață, după ce a devenit mama a patru copii și bunica celor opt nepoți ai săi. În cadrul clipului pe care Babs l-a postat pe contul său @brunchwithbabs, bunicuța dezvăluie trucul pe care toți posesorii de mașini de spălat vase trebuie să îl încerce. Aceasta folosește un prosop obișnuit de bucătărie pe care îl așază pe ușa mașinii cu cinci minute înainte ca programul să se termine. Astfel, prosopul va absorbi cel mai probabil aburul și interior și va lăsa vasele uscate complet.

Bună, sunt Babs, vi s-a întâmplat asta vreodată? Tocmai ați spălat vasele, dar totul este încă umed. Nu este nevoie să uscați manual, prin ștergere, vasele. Faceți asta în schimb. La sfârșitul ciclului de curățare, luați un prosop de vase din pânză, așezați-l pe ușă și închideți-o apoi. Așteptați cinci minute și nu va mai trebui să uscați manual vasele, a spus bunicuța în timpul clipului.

@brunchwithbabsLife Changing Dishwasher Hack #tutorials #kitchenhacks #parentsoftiktok #dishwasherhack

♬ original sound – Babs aka Nonna