Cel mai nou telefon cu autonomie uriaşă este acum în România. Prețul este extrem de accesibil tuturor

Cristian Cojocaru / 07.01.2021, 13:53
Cel mai nou telefon cu autonomie uriaşă este acum în România. Prețul este extrem de accesibil tuturor

Cel mai nou telefon cu autonomie uriaşă. Atunci când vine vorba despre alegerea unui nou telefon, ne gândim la o durată de viață cât mai mare a bateriei precum și la tipul de procesor și camera de care dispune. Iată că a apărut un nou telefon pe piața românească cu o autonomie uriașă.

Cel mai nou telefon cu autonomie uriaşă este în România

Alegerea unui nou smartphone ridică multor români mari semne de întrebare. Dacă pentru unii capacitatea bateriei contează foarte mult, pentru alții o cameră performantă dar și raportul calitate-preț trebuie să fie unul imbatabil. Un producător de smartphone-uri a scos pe piață un nou telefon care pare a întruni cerințele și celor mai exigenți utilizatori.

Astfel din noiembrie 2020, pe piața românească și-a făcut apariția noul Realme 6. Acesta beneficiază de un procesor cu opt nuclee de la MediaTek Helio G90T, construit prin procesul de fabricație pe 12nm. Indiferent că vorbim despre cei 4 GB sau 8 GB de memorie RAM, variantele în care poate fi cumpărat, această memorie va asigura o ușurință în viteza de procesare a datelor

Această configurație hardware îmbrățișează foarte bine sistemul de operare Android 10 care folosește interfața Realme UI. Telefonul dispune de un ecran IPS de 6.5 inch având o proporție de 90,5% din suprafața frontală a telefonului, iar rata de reîmprospătarea a imaginii este de 90 Hz cu o luminozitate maximă de 480 niți. Ecranul este securizat cu sticlă Gorilla Glass 3, iar telefonul are încorporate nu mai puțin de 5 camere dintre care una frontală iar 4 dintre acestea pe spate.

Din noiembrie 2020, pe piața românească și-a făcut apariția noul Realme 6
Din noiembrie 2020, pe piața românească și-a făcut apariția noul Realme 6

Cameră cu rezoluție de 64 Mpx

Pentru a satisface cerința împătimiților de fotografii de o înaltă calitate făcute cu telefonul, Realme6 vine echipat cu o cameră principală care folosește senzor Samsung GW1 de 1/1.72” cu o rezoluție maximî de 64 Mpx. Camera folosește tehnologiile 3D, HDR și Tetracell, iar dacă vorbim despre obiectiv, apertura acestuia este F/1.8.

A doua cameră dispune de o rezoluție de 8 Mpx și este utilizată pentru fotografii ultra-wide care integrează un algoritm pentru diminuarea distorsiunilor. Celelalte două camere au o rezoluție de 2 Mpx fiind folosite pentru fotografii monocrom sau macro. Nici fanii selfie-urilor nu au fost neglijați, așadar camera frontală are o rezoluție de 16 Mpx care încorporează un obiectiv de 5 Mpx cu o apertură F/2.0.

Mare problemă a utilizatorilor de smartphone este durata bateriei. Realme 6 are încorporat o baterie cu o capacitate de 4300 mAh, iar dacă vă faceți griji că va dura o veșnicie până se va încărca, aflați că dispune de un încărcător de 30W. Grație tehnologiei Flash Charge, o încărcare completă va dura 55 de minute, sau 55% dacă alegeți să faceți o rundă de gaming în timp ce se încarcă. În cazul în care senzorii detectează temperaturi crescute, tensiune sau durata maximă de încărcare, întreruperea procesului va avea loc, așadar, mult mai sigur.

Telefonul Realme 6 este disponibil în culoarea Comet Blue, în două variante de capacitate de stocare. Varianta de 64 GB poate fi achiziționată cu 819 RON iar cea de 128 GB la prețul de 999 RON.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI